Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH. Ce a decis instanța

Publicat pe

Oana Zăvoranu și Cristina ICH s-au întâlnit în instanță, după ce Oana a început să comenteze la adresa mai multor vedete în mediul online. Cinci dintre acestea au decis să o dea în judecată, iar acum Oana Zăvoranu a pierdut primul proces intentat de Cristina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că ICH a reușit să obțină în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva actriței din Sacrificiul. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea vedetei și o obligă pe Oana Zăvoranu să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia, informează cancan.ro.

Recent, Cristina ICH a reușit să câștige în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva vedetei de la Antenă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea Cristinei ICH și au obligat-o pe actrița din 'Sacrificiul' să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia, informează cancan.ro.

Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH. Ce a decis instanțaOana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH. Ce a decis instanța

Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH

Instanța nu doar că i-a dat câștig de cauză Cristinei, dar o și obligă pe Oana Zăvoranu să înceteze să mai facă declarații defăimătoare la adresa acesteia.

'Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei', se arată în decizia judecătorilor, conform sursei citate anterior.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe.A câștigat prima bătălie cu 3 dintre ele!

Citește și: Toți credeau că sunt prietene dar… Scandal între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva'

Citește și: Mioara Roman, internată la spital.Starea ei s-a agravat

Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe

Oana Zăvoranu a ajuns la tribunal, cu 5 procese, după ce unele dintre influencerițele despre care și-a exprimat părerea în online s-au simțit lezate de comentariile ei. Iată însă că, după o primă confruntare câștigată cu Anda Adam, vedeta a înregistrat alte două victorii.

Anul a început, pentru Oana Zăvoranu, cu 5 procese! Oana Zăvoranu a repurtat, la început de an, o primă victorie la tribunal, în procesul cu Anda Adam, dar și cu alte două dintre influencerițele care au fost deranjate de comentariile făcute la adresa lor de actrița din Sacrificiul.

După ce Oana Zăvoranu a făcut comentarii la adresa lor în mediul online, cele cinci influencerițe s-au adresat justiției. Drept urmare, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu au depus plângeri la tribunal împotriva Oanei Zăvoranu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter