Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe. A câștigat prima bătălie cu 3 dintre ele!

Publicat pe

Oana Zăvoranu a ajuns la tribunal, cu 5 procese, după ce unele dintre influencerițele despre care și-a exprimat părerea în online s-au simțit lezate de comentariile ei. Iată însă că, după o primă confruntare câștigată cu Anda Adam, vedeta a înregistrat alte două victorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul a început, pentru Oana Zăvoranu, cu 5 procese! Oana Zăvoranu a repurtat, la început de an, o primă victorie la tribunal, în procesul cu Anda Adam, dar și cu alte două dintre influencerițele care au fost deranjate de comentariile făcute la adresa lor de actrița din Sacrificiul.

După ce Oana Zăvoranu a făcut comentarii la adresa lor în mediul online, cele cinci influencerițe s-au adresat justiției. Drept urmare, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu au depus plângeri la tribunal împotriva Oanei Zăvoranu.

Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe. A câștigat prima bătălie cu 3 dintre ele!Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe. A câștigat prima bătălie cu 3 dintre ele!

Oana Zăvoranu, 5 procese, 3 victorii

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu și-a expus opiniile personale cu privire la mai multe vedete din showbiz pe contul său personal de socializare, iar acest lucru nu a rămas fără urmări, câteva dintre influencerițele despre care a scris luând decizia de a o trage în instanță. Cele 5 influencerițe au cerut în instanță ca Oana Zăvoranu să nu le mai folosească numele în public.

Citește și: Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.„Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie'

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

În concluzie, la finele anului 2020, Oana Zăvoranu avea deja 5 procese pe rol. Iată însă că, după ce a repurtat o primă victorie în procesul cu Anda Adam, vedeta a mai câștigat în alte două cauze. Conform Cancan, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat recent și în procesele intentate Oana Roman și Alina Ceușan pe numele Oanei Zăvoranu. În ambele cauze, judecătorii au respinscererile de emitere a unei ordonanțe președințiale ca fiind neîntemeiate.

Aceasta este doar o primă rundă, deoarece Alina Ceușan și Oana Roman pot să conteste deciziile magistraților, în termen de 5 zile de la pronunțare, acestea nefiind definitive.

De ce a ajuns Oana Zăvoranu la tribunal

Printre vedetele care au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu se numără și Oana Roman. După despărțirea vedetei de Marius Elisei, Oana Zăvoranu a făcut niște comentarii la adresa acesteia care au deranjat-o pe Oana Roman. De altfel, și după ce Oana Roman a comentat într-o emisiune TV despre divorțul lui Pepe, a intrat, de asemenea, în vizorul actriței din Sacrificiul.

Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»?' – a comentat Oana Zăvoranu la adresa Oanei Roman, referindu-se la faptul că aceasta face reclame la diferite produse.

Nici Alina Ceușan nu a scăpat de comentariile brunetei.

'Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș', a spus Oana Zăvoranu, pe Instagram, despre Alina Ceaușan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter