Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: "Îmi spune că sunt iubita lui perfectă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

E una dintre cele mai atrăgătoare femei din România și, fără a o complimenta gratuit, putem spune că, în cazul ei, frumusețea fizică este perfect completată de cea interioară. Geanina Ilieș este genul de femeie care-și vede liniștită de viață și de carieră, care ocolește cu eleganță orice urmă de scandal și care nu apelează la niciun tertip, pentru a ieși în evidență. Tocmai de aceea am fost interesați să vedem ce mai face… Vedeta ne-a vorbit despre iubitul misterios și dacă are planuri de căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geanina,  a  trecut  destul de mult timp de când nu ne-am mai auzit… Cum a fost anul acesta, pentru tine? Greu, ca pentru noi toți, bănuiesc…

A trecut ceva timp, îmi era dor de voi, îmi e dor de   evenimentele voastre fabuloase, de socializare, în general. Da, a fost un an ciudat. Cred că pentru toată lumea, pentru că ne-a oprit pe mulți dintre noi din activitățile curente. Odată cu pandemia au venit schimbările, dar m-am înarmat cu răbdare. Sincer, în momentul de față sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă, atât eu, cât și familia mea.

Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: "Îmi spune că sunt iubita lui perfectă"/ EXCLUSIVGeanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: "Îmi spune că sunt iubita lui perfectă"/ EXCLUSIV

Spune-ne sincer, cam câți fotbaliști te-au curtat?

Nu am răspuns niciodată la numere necunoscute. (râde)

Geanina Ilieș: „Sunt iubitoare”

Că nu vrei să-l expui public pe iubitul tău am înțeles, dar aș vrea să te întreb cum ești tu, ca iubită. Înțelegătoare sau poate cicălitoare?

În spirit de glumă, și el, și Patrick mi-au spus că e de ajuns o persoană publică în familie, nefiind pasionați de expunerea asta publică. Ambii mă susțin în tot ceea ce fac. Ca iubită… sunt iubitoare, de încredere și niciodată cicălitoare.

El ce spune despre tine?

El îmi spune că sunt „iubita lui perfectă.

Citește și: Secrete din culisele meseriei de prezentator TV.Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea „Gospodar fără pereche”

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune.Cu ce post a semnat contractul

Ce spune Geanina Ilieș despre căsătorie

Ce înseamnă căsătoria pentru tine? Te-a influențat cumva faptul că ai trecut printr-un divorț la doar 20 și ceva de ani?

La 24 de ani, aș  fi spus nu. Azi gândesc altfel. Orice experiență de genul ăsta te maturizează și-ți creează o altă perspectivă,   însă,   în   continuare,   cred în căsătorie. Este creația Lui Dumnezeu.

Chiar, ai fost cerută în căsătorie de iubitul tău? La un moment dat, s-a vorbit despre un inel de logodnă…

Despre căsătorie am vorbit amândoi. Când o să se întâmple, cu siguranță am  să  vă  povestesc  mult  mai  mult când va fi momentul.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter