Cristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractul

Publicat pe

Cristina Șișcanu revine în televiziune și a semnat deja noul contract. Soția lui Mădălin Ionescu va apărea pe micul ecran alături de fiica ei, Petra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2021 a început bine pentru Cristina Șișcanu, pentru că a reușit să semneze un contract cu un post televiziune de la noi. Soția lui Mădălin Ionescu a participat la 'Bravo, ai stil! Celebrities', însă acum apare într-o emisiune cu totul diferită și la un alt post TV.

Cristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractulCristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractul

Vedeta a semnat contractul cu Antena Stars pentru emisiunea 'Mămici de pitici, cu lipici'. Cristina Șișcanu a făcut primele declarații despre noul proiect în care este implicată alături de fetița ei, Petra.

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie:„Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: „Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar…”

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: 'Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu'

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!: „Ați stat în spatele ținutelor…”

Cristina Șișcanu, primele declarații despre noul proiect TV

Vedeta a primit cu mare bucurie propunerea de a se alătura acestui proiect și abia așteaptă ca emisiunea să fie difuzată pe post.

Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici. E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!', a declarat Cristina Şişcanu.

Astfel, Iza, micuţa Antonia, Milan si Răzvănel, deja cunoscuţi pentru boroboaţele si creativitatea lor îşi măresc gaşca de pitici! Isabela, fiica Oanei Roman şi Petra, fetiţa Cristinei Şişcanu alături de mamele lor vor aduce sarea şi piperul în cel mai nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, începând cu 14 ianuarie, de la ora 21:00 la Antena Stars. În prima săptămână, telespectatorii vor putea urmări patru episoade, de joi până duminică, urmând ca din a doua săptămână, reality show-ul să fie difuzat de vineri până duminică, de la ora 21:00, la Antena Stars. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter