Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie: „Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…”

Publicat pe

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a povestit în timpul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities despre fiul lui Mădălin Ionescu, Filip. Tânărul are probleme, iar asta este ceva cunoscut. Însă Cristina Șișcanu a oferit detalii mai puțin știute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a vorbit despre Filip, fiul lui Mădălin Ionescu dintr-o altă relație. Micuțul are o problemă, neputând să mănânce și să se îmbrace singur, astfel mereu având nevoie de ajutorul unuia dintre părinți. După ce i-a fost administrat un vaccin, viața acestuia s-a schimbat complet.

„Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie: „Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie: „Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noapte în același pat, la Ferma!Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: «mamă», nu Petra „, a povestit Cristina Șișcanu la Kanal D.

Mădălin Ionescu: 'Filip a avut o neşansă, a fost un caz special'

Mădălin Ionescu, partenerul de viață al Cristinei Șișcanu, a făcut și el dezvăluiri într-un interviu despre sănătatea lui Filip.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:’Te plătește și acum pentru treabă?’

'Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…). Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă', a declarat Mădălin Ionescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter