Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: "E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii"

Publicat pe

După ultimele imagini difuzate la Ferma, este clar că Viviana Sposub și George Burcea au depășit granițele prieteniei. Au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat, din nou, astfel că, este evident că formează un cuplu, cel puțin în cadrul Fermei. Prietena Vivianei Sposub, Alexia Talavutis, susține că prezentatoarea este, fără îndoială, îndrăgostită!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea s-au reîntâlnit la Ferma! Surpriză de proporții pentru Fermieri, care au avut parte de noi „oaspeți” în Ferma, dar care vor rămâne permanent și cu mai multe privilegii decât se bucură ceilalți concurenți.

Giulia Nahmany, Gabriel Toader și Viviana Sposub din tabăra Bandiților au revenit în Ferma. Desigur, cea mai mare bucurie a fost pentru George Burcea, care a revăzut-o pe cea de care s-a despărțit cu un sărut la plecare.

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noapte în același pat, la Ferma!Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

Cei doi s-au sărutat din nou, fără să țină cont de camere de luat vederi sau de ceilalți colegi.

Conexiune puternică între Viviana Sposub și George Burcea

După toate aceste imagini, a devenit clar că cei doi sunt îndrăgostiți și chiar înainte ca acestea să fie difuzate, actrița Alexia Talavutis, prietena Vivianei a spus clar că se vede cât este de îndrăgostită amica ei.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:'Te plătește și acum pentru treabă?'

Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: "E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii"Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: "E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii"

Vedeta a mai ținut să sublinieze că nu poate da foarte multe detalii cu privire la ceea ce se va întâmpla cu cei doi, după ieșirea din Ferma.

E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii. Găsind în George un sprijin serios, a ajutat-o. Aici se întâmplă niște lucruri, sunt niște oameni închiși, nu știu ce să zic despre ce se va întâmpla după (n.r.: la finalul show-ului «Ferma. Orășeni vs săteni»)', i-a spus ea lui Vali Bărbulescu în platoul special de la Ferma'.

Citește și: Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble:„Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi'

La rândul ei, Anisia Gafton, fosta concurentă de la Ferma, care i-a și văzut împreună a ținut să sublinieze că este evidentă conexiunea dintre ei: Se vede și se simte o conexiune, ca la telenovelă'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter