George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan

Publicat pe

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea, Ella, a împlinit 4 ani, ocazie de care actorul a profitat pentru a-și face un nou tatuaj cu fetițele sale. Întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este ce s-a întâmplat cu celelalte tatuaje pe care le avea cu Andreea Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea s-a decis să-și facă un nou tatuaj, chiar în ziua în care fiica sa cea mare a împlinit 4 ani. Concurentul de la Ferma și-a făcut un nou tatuaj cu el și fetițele sale: Ella și Clara.

În ciuda faptului că se află în plin divorț și în ciuda divergențelor pe care le-ar avea cu Andreea Bălan, fiicele sale rămân cele mai importante din viața sa.

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie:„Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'

Totuși, mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu celelalte tatuaje, în care apărea și Andreea Bălan, mai ales în contextul în care are o nouă iubită: le-a șters pentru a le înlocui cu acesta nou sau pur si simplu acesta a fost făcut separat? Reamintim că înainte de acest tatuaj, George Burcea mai avea unul cu fetițele și fosta lui parteneră, Andreea Bălan.

Citește și: Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea:”E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii”

George Burcea, despre tatuajul cu Andreea Bălan: „Nu l-am făcut să-l șterg!”

George Burcea și-a prezentat tatuajele mai vechi la Ferma, unde a ținut să sublinieze că, în ciuda divorțului, nu are de gând să șteargă tatuajul cu Andreea Bălan pentru că indiferent de ceea ce se va întâmpla între ei, ea va rămâne mama copiilor lui.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:'Te plătește și acum pentru treabă?'

'Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!', a spus George Burcea la Ferma.

George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea BălanGeorge Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan

Ella a împlinit 4 ani

Ella, fiica cea mare a lui George Burcea și a Andreei Bălan a împlinit astăzi 4 ani. George Burcea a postat pe rețelele de socializare o fotografie de când era mică, iar Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoționant:

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma?Detaliul care i-a dat de gol

„Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite. Azi, Ella Maya, împlinește 4 anișori frumoși. Acești ani în care am descoperit cea mai profundă și neconditionată formă de iubire, au trecut într-o clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară. Tot ceea ce contează pentru mine, este ca Ella si Clara să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase. La mulți ani iubita mea prințesă”, a transmis Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter