F.Charm și iubita lui s-au despărțit. Prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant: „Am ieșit învingătoare”

Publicat pe

F.Charm și iubita lui, Ștefania Duca, s-au despărțit, după o relație care a durat aproape 6 ani. Prezentatoarea tv i-a transmis un mesaj emoționant fostului ei iubit, în care îi mulțumește pentru tot ce a învațat-o și pentru că a fost alături de ea în clipele frumoase, dar și cele dificile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul F.Charm și iubita lui, prezentatoarea de la Antena Stars, Ștefania, Duca, și-au spus adio definitiv. Anunțul acestei vești a fost dat chiar de către Ștefania, care și-a anunțat fanii cu privire la decizia ei, pe contul ei de socializare.

Ștefania spune că ea și artistul s-au separat, însă despărțirea nu a fost una cu scandal, ci din contră, și-au spus adio că doi oameni maturi.

F.Charm și iubita lui s-au despărțit. Prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant: „Am ieșit învingătoare'F.Charm și iubita lui s-au despărțit. Prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant: „Am ieșit învingătoare'

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noapte în același pat, la Ferma!Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

'Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani 'NOI DOI' nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că are cum să mă mai doboare nimic.' , a spus vedeta de la Antena Stars.

Alături de mesaj, Ștefania a postat și o fotografie cu ei doi împreună, însă nu a precizat motivul pentru care relația lor a luat sfârșit.

Ștefania Duca, mesaj emoționant pentru F.Charm

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Ștefania Duca i-a mărturisit fostului iubit tot ce a învățat în cei 6 ani alături de el și îi e recunoscătoare pentru tot! Aceasta are cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a fost alături în cele mai ușoare clipe, dar și în cele mai grele.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:Te plătește și acum pentru treabă?

'Pentru că m-ai învățat atât de multe lucruri, despre viață, despre iubire, despre mine. Îți datorez respect pentru tot restul vieții mele. Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie', a mai scris Ștefania Duca, vedeta la Antena Stars!

F. Charm are o poveste de viață impresionantă

Artistul  are o poveste de viaţă extrem de interesantă și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie: „Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'

„În general, copiii cresc şi se maturizează însă eu în copilărie eram copil problemă. Am avut trei accidente de maşină, i-am făcut mamei mele zile fripte. Îţi dai seama… să te aducă vecinul cu piciorul rupt călcat de maşină. Am venit cu faţa plină de sânge şi cu dinţii, îmi făceau aşa în gură, şi mama s-a trezit cu mine… eram un copil problemă mereu zgubilitic. Niciodată nu am ţinut cont de ce mi se spunea. Mi se părea mie că trebuie să experimentez şi să mă lovesc eu de lucruri ca să îmi dau seama de ce îmi place, de ce nu îmi place, de ce e bine şi de ce e rău.', a povestit F. Charm la Star Matinal de Weekend. Charm spune că debutul în carieră a fost destul de stângaci, însă nu s-a lăsat păgubaș. Artistul a știut mereu că vrea muzică, în ciuda faptului că părinții săi nu l-au susținut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter