Cine este Naomi Hedman, Pantera de la X Factor. După un alt show TV a primit amenințări cu moartea

Publicat pe

Naomi Hedman a făcut senzație la X Factor din prima clipă, concurenta impresionând pe toată lumea încă dinainte de a începe să cânte. Ulterior, a primit 4 de DA de la jurați pentru vocea ei specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman a făcut furori la X Factor din secunda în care și-a făcut apariția, impresionându-i din start pe Răzvan și pe Dani. Tânăra de culoare în vârstă de 29 de ani, poreclită Pantera datorită evidentelor sale calități fizice are tot pachetul pentru a deveni o artistă de succes.

Nu a impresionat din prima… din punct de vedere muzical

Chiar dacă apariția ei i-a impresionat pe cei 4 jurați, Naomi Hedman nu a făcut o alegere potrivită perntru X Factor cu prima piesă interpretată. Probabil copleșită de emoții, concurenta nu a dat tot ce ar fi putut, prestația ei fiind taxată de Ștefan Bănică.

'Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!', i-a spus artistul.

Cine este Naomi Hedman, Pantera de la X Factor. După un alt show TV a primit amenințări cu moarteaCine este Naomi Hedman, Pantera de la X Factor. După un alt show TV a primit amenințări cu moartea

Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să cânte în duet cu ea. Cei doi au interpretat „If Ain’t Got You”, iar Loredana și Delia au fost extrem de impresionate. Drept urmare, la final Naomi a obținut 4 de Da la X Factor și merge direct în bootcamp.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Cine este Naomi Hedman de la X Factor

Naomi Hedman de la X Factor face modeling și lucrează ca hostess într-un club de noapte. Cel mai mare vis al ei este însă muzica, tânăra având deja câteva piese lansate, însă participarea la emisiune va fi, cu siguranță, o rampă de lansare pentru ea.

Naomi Hedman de la X Factor nu este însă la prima întâlnire cu televiziunea, tânăra participând în 2016 și la reality show-ul britanic Ex on the beach, unde a făcut furori, dar a creat și controverse, iar în cele din urmă s-ar fi ajuns și la un conflict în toată regula, concurenta ajungând să se teamă pentru viața ei, conform mirror.co.uk. De asemenea, Naomi a înregistrat deja o piesă cu un artist străin și are deja cunoștințe în industria muzicală de peste ocean, printre care și Nicki Minaj, cu care ar colabora, chiar dacă nu este vorba despre un proiect muzical deocamdată.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

Foto: Instagram, captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter