După ce a fost bătută, Victor Slav i-a luat fetița! Acum, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu micuța Sofia și cu iubitul ei, Alex Bodi

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost însoțită de Alex Bodi când a mers să o ia pe fiica sa de la grădinița. Momentul a fost filmat chiar de blondindă, iar pe înregistrare se aude cum o alintă Alex Bodi pe Sofia Slav. Ulterior, cei doi parteneri au ieșit la un restaurat, unde au fost prezente fiicele lor, dar și câțiva prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reveniți în țară din vacanța petrecută în Turcia, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au reluat activitățile. Ieri, cei doi iubiți au mers împreună să o ia pe Sofia de la grădiniță. În timp ce afaceristul din Mediaș era la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi deține, blondina a făcut mai multe Insta Story-uri.

Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o: „Vă bucurați de răul altuia…”

În timp ce se juca cu părul, Alex Bodi i-a spus: Lasă părul, îmi place'. Pe un alt video scurt, vedeta îl întreabă: Te-ai îmbrăcat iar ca și mine?'.

După ce a fost bătută, Victor Slav i-a luat fetița! Acum, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu micuța Sofia și cu iubitul ei, Alex BodiDupă ce a fost bătută, Victor Slav i-a luat fetița! Acum, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu micuța Sofia și cu iubitul ei, Alex Bodi

A bătut-o până a desfigurat-o, dar lucrurile se petrec normal între ei

Când au ajuns la grădința fiicei sale, fosta prezentatoare de la Kanal D a filmat momentul în care aceasta a coborât treptele și a venit la ei.

Andreea Antonescu, pusă la zid de concurenții Ferma: „E cea mai falsă persoană, fără supărare’

Hai, mami, hai!', a strigat Bianca Drăgușanu la fetiță. După ce micuța a ezitat puțin, Alex Bodi i-a spus: Hai, iubirea mea!'.

Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară: „Așa se produce schimbarea!”

Când a ajuns lângă ei, vedeta a întrebat-o: Ce faci, mami?'. Înregistrarea s-a încheiat înainte ca fetița să ofere un răspuns. Cei trei au plecat ulterior să o ia pe fiica mică a afaceristului și, în formulă de patru, au mers la un restaurant, unde au fost așteptați de câțiva prieteni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter