Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!: "Ați stat în spatele ținutelor..."

Publicat pe

Cristina Șișcanu lansează acuzații dure la adresa lui Cătălin Botezatu și a lui Maurice Munteanu, după finala Bravo, ai stil! Celebrities. Soția lui Mădălin Ionescu a insinuat că jurații ar fi fost părtinitori și chiar ar fi avut anumite legături cu unele concurente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a declarat război juraților după finala Bravo, ai stil! Celebrities. În vizorul său ar fi intrat Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, după ce finala a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!: "Ați stat în spatele ținutelor..."Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!: "Ați stat în spatele ținutelor..."

Cătălin Botezatu, în vizorul Cristinei Șișcanu

Soția lui Mădălin Ionescu l-a acuzta inițial pe Cătălin Botezatu că ar fi primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu în timpu concursului.

Revoltat peste măsură de acuzațiile care i-au fost aduse de prima concurentă eliminată în finală, designerul a spus că ceea ce i se impută este nefondat. A recunoscut că, într-adevăr, la un moment dat s-a întâlnit cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu și au vorbit, însă lucrurile nu au mers sub nicio formă mai departe.

Cristina Șișcanu: „Norocul este al vostru”

Apoi, de replicile tale tăioase nu a scăpat nici Raluca Bădulescu, cdupă ce a susținut că a ajuns din pur noroc în finală, nu pentru că ar avea vreun merit. Cristina Șișcanu a ripostat imediat.

„Norocul este al vostru că am participat în acest sezon', a spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Replici acide între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil Celebrities! De la ce a pornit totul.„A depășit limita'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cristina Șișcanu în 2 săptămâni la Survivor:'Am rămas cu un gust dulce-picant-amar'

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

Cristina Șișcanu, acuzații la adresa lui Maurice Munteanu

Șirul de acuzații nu s-au oprit aici. Nici Maurice Munteanu nu a scăpat de gura concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Juratul a fost acuzat că ar fi stat în spatele ținutelor marii câștigătoare, Alexandra Ungureanu.

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?', l-a întrebat Cristina Șișcanu.

Răspunsul a venit rapid, scurt și fără a lăsa loc de vreo interpretare.

„Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu.', a spus Maurice Munteanu, vizibil deranjat de întrebarea care i-a fost adresată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter