Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Un miracol că am scăpat"

Publicat pe

Mihai Budeanu a fost în stare gravă din cauza COVID-19. A stat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă și a trecut prin clipe extrem de grele. Membrul trupei 3 Sud Est a menționat că medicii i-au spus că a fost un miracol că a scăpat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu a contract noul coronavirus, care a făcut ravagii în lume și a fost internat la Spitalul din Medgidia în stare gravă. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a avut nevoie de tratament cu plasmă, fiind transferat astfel de la Mangalia.

A fost externat după aproape o lună de spitalizare, dintre care aproape trei săptâmâni le-a petrecut la Terapie Intensivă.

Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Un miracol că am scăpat"Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Un miracol că am scăpat"

Mihai Budeanu: „Starea mea s-a agravat de la o zi la alta”

„Sunt acasă. Mă simt foarte bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea. A fost foarte grav. Eu n-am știu multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec.

Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat’.”, a spus Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

Întrebat dacă se știa și cu alte probleme de sănătate, Mihai Budeanu a spus că nu. Totuși, este de părere că a fost ceva ascuns la plămâni.

A fost ceva ascuns, cred ca undeva la plămâni. Nu știu. La spectacole, ieși transpiri, stai la autografe.  Răceli care, în timp, și-au spus cuvântul„, a susținut Mihai Budeanu.

Citește și: Cu ce tratament s-a vindecat de COVID-19 Mihai Budeanu de la 3 Sud Est.Artistul se află acum în perioada de recuperare

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt copiii lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est.Ștefan și Sara au pasiuni artistice

Citește și: Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea.Primele declarații

Citește și: Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei.Ce s-a întâmplat cu Izabela

Cum se simte acum Mihai Budeanu, după experiența COVID-19

Mihai Budeanu a confirmat că a avut nevoie de tratament cu plasmă și medicamentație, totul fiind prescris de un medic român din Las Vegas.

În ceea ce privește urmările după COVID-19, artistul susține că este un norocos, dat fiind că nu a rămas cu sechele. Nu s-a apucat de sport, însă face mișcare în fiecare zi.

Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă, sechele nu există, memoria e foarte bună. Urc scări, nu am nevoie de lift. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc de lucru, ies la plimbare, urc scări. Nu m-am apucat de sală, nu cred că sunt pregătit. O să mai las să mai treacă un timp”, a mai povestit Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat.

De asemenea, Mihai Budeanu a ținut să mulțumească familiei și celorlalți doi membrii ai trupei 3 Sud- Est, care i-au fost mereu alături și s-au interesat de starea sa de sănătate.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter