Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu Izabela

Publicat pe

Fetița Oanei Roman, micuța Izabela, trece prin niște momente grele, după ce tatăl ei a plecat de acasă. La vârsta ei, fetița a trecut prin multe probleme. Nu este prima dată când Marius Elisei se desparte de soția lui, dar acum pare să fie o situație ireversibilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a reușit să suporte mai bine despărțirea de Marius Elisei. Chiar dacă îi este greu, mai ales că s-a petrecut totul chiar înainte de Crăciun, de data aceasta Oana pare că reușește să-și ascundă suferința mai bine decât în trecut. Merge înainte, chiar dacă Marius a lăsat-o și fără afacerea cu haine.

Acum, vedeta a fost invitată în platoul emisiunii 'Showbiz Report', de la Antena Stars, acolo unde a povestit mai multe detalii despre reacția fetiței, după plecarea lui Marius. Pentru ea a fost o lovitură foarte grea. Cu toate acestea însă, poate merge să își vadă tatăl de câte ori își dorește.

Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu IzabelaFetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu Izabela

Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Marius Elisei

Chiar dacă s-a zvonit că și-ar fi părăsit soția pentru o femeie înstărită, Oana a ales să vorbească foarte frumos despre tatăl fetiței ei. Chiar a ținut să aprecieze calitățile acestuia în rolul de tată. Deși stau separați, Marius și Iza au o relație excelentă. Se întâlnesc cât de des posibil și se bucură din plin de fiecare ocazie.

'O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe, am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri. Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa și a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Manechinul Stella Tennant s-a sinucis! „A simţit că este incapabilă să continue”

Citește și: Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: „Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc…”

Citește și: Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acum

Citește și: Ce este intermittent fasting, dieta pe care o ține Oana Roman

Cum a reacționat fetița Oanei Roman, după ce Marius Elisei a plecat de acasă

În cele din urmă, Iza a înțeles situația. Chiar dacă are o vârstă fragedă, este mult mai matură decât o arată numărul anilor. Au fost primele Sărbători de Iarnă fără Marius Elisei, iar de Crăciun și de Revelion au petrecut singure. Însă, fetița a impresionat-o pe Oana Roman cu felul în care a abordat situația.

'Iza e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea, a înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență', a adăugat vedeta, în emisiune.

Începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00, Oana Roman va face parte din sezonul 2 'Mămici de pitici, cu lipici,' la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter