Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: "Nu mai vreau să știu nimic"

Publicat pe

Berna și Bianca Comănici s-au certat. După ce s-au sprijinit reciproc, acum, cele două foste concurente de la Puterea Dragostei nu-și mai vorbesc deloc. Nu au fost dezvăluite motivele care au dus la deteriorarea relației, însă Bianca susține că nu mai vrea să audă deloc de Berna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și Berna s-au împrietenit la Puterea Dragostei. Cele două foste concurente au format o relație strânsă în casa din Turcia. S-au sprijinit una pe cealaltă mult timp, însă de când au ieșit din competiție au trecut prin mai multe certuri și împăcări.

În ultima perioadă, Berna și Bianca Comănici păreau că se înțeleg mai bine ca oricând. Mai mult, de sărbători Berna chiar a locuit mai multe zile cu Bianca Comănici.

Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: "Nu mai vreau să știu nimic"Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: "Nu mai vreau să știu nimic"

Berna și Bianca Comănici nu-și mai vorbesc

În noul an, însă, lucururile par să fi luat o întorsătură total neașteptată. Bianca Comănici a fost întrebată într-un live despre prietena ei, Berna și despre cum se mai înțeleg. Răspunsul Biancăi a luat pe mulți prin surprindere. Bruneta a precizat că ea și Berna nu mai sunt prietene.

Bianca Comănici nu a oferit detalii cu privire la motivul care a dus la ruptură și de ce nu-și mai vorbesc: „Vă rog din tot sufletul meu să nu mă mai întrebați de Berna! E prima oară când vă cer așa ceva! Nu mai vreau să știu nimic', a spus Bianca.

Citește și: Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare?”E decizia ei dacă îl acceptă”

Citește și: Când se întoarce Bianca Comănici la Puterea Dragostei:”Plângeam zile întregi, îmi venea să mor”

Citește și: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au împăcat?Fosta concurentă a ieșit la cumpărături cu soacra

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat'/ EXCLUSIV

Bianca Comănici: „Îmi place cineva”

Bianca Comănici a fost întrebată și ce se întâmplă în viața ei amoroasă. Bruneta a precizat că momentan nu este îndrăgostită, însă ar exista cineva care i-ar fi atras atenția.

N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu”, a mai spus Bianca de la Puterea Dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter