Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare? "E decizia ei dacă îl acceptă"

Publicat pe

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei s-ar fi împăcat! Aceasta este vestea care stă pe buzele fanilor cuplului. Cei doi ar fi început să vorbească din nou și ar încerca să-și salveze relația începută în casa din Turcia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Livian și Bianca Comănici s-ar fi împăcat, în ciuda trecutului tumultos împreună și se pare că relația lor nu s-a terminat definitiv. Spre bucuria fanilor, există semne care ar indica că cei doi concurenți de la Puterea Dragostei ar fi reluat legătura și chiar ar mai fi dat o șansă relației.

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au avut o relație controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, presărată cu numeroase certuri, despărțiri și împăcări. Totuși, se pare că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare? "E decizia ei dacă îl acceptă"Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare? "E decizia ei dacă îl acceptă"

Livian și Bianca Comănici s-au împăcat din nou?

După ce și-au spus vorbe grele, Livian chiar a încercat să-și refacă viața cu o altă femeie, se pare că nimic nu a funcționat. Bianca și Livian par să-și găsească fericirea numai unul în brațele celuilalt. Cel puțin asta susțin apropiații.

Potrivit apropiaților, cei doi ar avea o relație pe ascuns la acest moment, cu toate că Bianca este încă în București, iar Livian la Cluj.

„Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns',au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe Youtube.

Livian o vrea înapoi pe Bianca Comănici de la Puterea Dragostei?

De asemenea, versurile melodiei lui Livian cu Ligi de la Puterea Dragostei nu au trecut neobservate. Versurile fac trimitere către o fostă iubire și fanii sunt de părere că ar fi vorba chiar despre Bianca Comănici.

„Îmi aduc aminte cum eram noi odată! Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă! Dar te vreau înapoi și nu o zic numai o dată!”, sunt câteva dintre versurile interpretate de Livian, ce par să-i fie dedicate Biancăi Comănici.

În plus, dacă ne-am lua după versurile piesei lansate de sărbători, Livian și-ar dori ca relația să evolueze și chiar să devină tată: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”.

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:”Cine râde la urmă râde mai bine”

Citește și: Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei:„Își iubește mai mult papagalul decât pe ea'

Citește și: Ella și Bianca de la Puterea Dragostei, un nou scandal! Totul a pornit de la Livian:”Nu ai avut șanse la el”

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

De ce s-au despărțit Florentina și Livian de la Puterea Dragostei

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit după patru luni de relație. Câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei a explicat fanilor motivele pentru care relația cu Florentina n-a mai mers.

„A fost o perioadă plină de lecții, plină de învățături. Au fost patru luni interesante, cu bucurii, cu regret, o perioadă care s-a încheiat cu o despărțire. Am ajuns într-un punct mort, am ajuns la concluzia că nu suntem făcuți din același aluat, nu ne potrivim. Am decis să punem punct. Eu fiind oarecum presat. Viața m-a pus în situația în care să am o mână de oameni lângă mine și eu sunt la cârma bărcii, eu conduc barca. Eu am o responsbailitate pentru echipajul meu. Nu trebuie să uit de oamenii din jurul meu’, a mărturisit Livian.

Livian a mărturisit că el are nevoie de cineva care să îi înțeleagă activitatea din mediul online și care să îl suțină. Dacă are un singur regret, fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că a fost „prea slab’.

„Aș vrea să vă spun că e greu să fii iubita unui astfel de personaj. Eu sunt încă puiuț. E Jador, să fii iubita lui Jador e mai greu. El mereu are activitate, nu are atât de mult timp să se dedice vieții sentimentale. Vreau să îmi asigur anii ăștia tot. Vreau să fac un copil. Dacă nu cunosc o persoană suficient de bine n-am cum să o fac’, a adăugat Livian Pop.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter