Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei: „Își iubește mai mult papagalul decât pe ea”

Publicat pe

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane a emisiunii Puterea Dragostei, a declarat că a trecut peste despărțirea de Livian. Tânărul este acum într-o relație cu Florentina. Cu toate că Bianca a afirmat că are pe altcineva în viața ei, bruneta a transmis un mesaj dur către iubita fostului ei iubit, în care îi spune că se vede clar că el nu o iubește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca le-a dezvăluit fanilor săi că nu își mai dorește să se împace cu Livian și mai mult decât atât, a transmis un mesaj plin de ură la adresa celor doi, reușind să își lase mască susținătorii.

'Domnișoara stie foarte bine că pe mine ma iubește, dar accepta, e un trofeu pentru ea. Ce sa fac? Omul nu este fericit, se vede pe fața lui. Nu se vede că e nefericit? Toată ziua cu… Păi înainte era frumos, toată ziua aranjat, dischisit, cu accesorii. Era bunăciune. Acum mă uit la el, nu mă mai atrage. Parcă a ieșit din spital. Mare fericire pe el, să-i țină o sută de ani că mie nu imi trebuie așa bărbat. Mie îmi trebuie un bărbat să mă facă să mă simt femeie.

Nu mai pot eu că mă iubește. Ce să fac eu cu iubirea lui? La mine când s-a dus respectul, s-a dus tot. Și acum încă sunt moderată. A și zis cineva, omul a fost mai fericit în trei zile decât în trei luni. Iubește mai multe papagalul. Se merită unul pe altul. Dumnezeu știe de ce stă cu ea. Din dragoste, exclus, știu sută la sută. Să fiu în postura ei, să văd că iubește mai mult papagalul decât pe mine, eu îmi făceam bagajul și plecam', a explicat Bianca Comănici.

Bianca Comănici, replică acidă la adresa Florentinei

După ce a terminat cu fostul ei iubit, Bianca Comănici a vorbit și despre femeia cu care Livian are în acest moment o relație și a aruncat câteva săgeți usturătoare la adresa acesteia.

'Ea știe că fostul tot pe mine mă iubește, își dă seama din comportament, din ce zice, din ce posteaza. Și ea-mi zice „cum, mă fată, să fii așa penibilă să crezi că la tine se referă?' Păi, tu fată, înseamnă că nu ai creier tu. Dacă citești postarea aia, nu are cum să facă referire la o actuală relație, e făcută pentru o fostă relație, se vede clar. Daomne ferește! Cum să nu ai atâta creier. Și lu soră-mea dacă îi arătam, își dădea seama că e pentru o fostă! E mai rău dacă e pentru o actuală!', a conchis Bianca Comănici.

Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei: „Își iubește mai mult papagalul decât pe ea'Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei: „Își iubește mai mult papagalul decât pe ea'

Livian de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața, imediat după terminarea sezonului doi al competiției, după ce a câștigat sezonul alături de Bianca Comănici, fosta lui iubită. Deși părea că totul funcționează între ei, cei doi au pus punct relației, iar Livian s-a afișat cu o altă tânără. Băiatul lui Nelson Mondialul și Florentina au o relație de ceva timp.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare'? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

Bianca Comănici a ținut să lămurească câteva lucruri referitoare la relația cu fostul ei iubit:

„A fost un an frumos, dar cred că dacă eram în afara emisiunii nu rezistam împreună. Nu cred că ne-am fi înțeles pentru că eu îmi doresc ceva, el își dorește altceva. Să-și vadă de relația lui. În live-ul de săptămâna trecută nu am mințit cu nimic, dar între timp a venit cineva care mi-a deschis ochii și mi-am dat seama că e mai bine fără. Cred că Dumnezeu mi-a arătat calea', a spus bruneta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter