Îl mai ții minte pe Garcea din "Vacanța Mare"? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Publicat pe

Mugur Mihăescu s-a retras de pe micile ecrane, iar acum știm tot mai puține despre el. Garcea din Vacanța Mare reușește totuși să ne suprindă cu un nou talent pe care îl cultivă în plină pandemie de coronavirus!

Îl mai ții minte pe Garcea din "Vacanța Mare"? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirusÎl mai ții minte pe Garcea din "Vacanța Mare"? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Mugur Mihăescu este un actor talentat, mărturie stând personajele pe care le-a interpretat în Vacanța Mare (Garcea și Leana), care au reușit să cucerească iremediabil publicul. S-a retras de pe micile ecrane pentru a se ocupa de afaceri. Numai că, între timp, din pricina pandemiei de coronavirus, cum afacerile au fost afectate, Mugur Mihăescu s-a orientat către… muzică.

Citește și: Cum arată soția și fiica lui Mugur Mihăescu.Garcea e un bărbat foarte norocos, cele două sunt frumoase de pică!

A început să compună melodii despre noul coronavirus, pe care le interpretează tot el, cântând și la chitară. A creat un album intitulat 'Amintiri din carantină' și postează frecvent pe rețelele de socializare rodul muncii sale.

Face haz de necaz, reușind să-și păstreze simțul umorului în aceste momente.

Afacerile lui Mugur Mihăescu, afectate din cauza pandemiei de coronavirus

Mugur Mihăescu deține mai multe pub-uri în Capitală, care i-au mers de minune. Însă, odată cu pandemia de coronavirus, care s-a instalat în România, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Economii în vremea coronavirusului. Sfaturile specialiștilor pentru a face față cheltuielilor și pentru a economisi pe termen lung

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni’, a declarat actorul.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Mugur Mihăescu, direct afectat de pandemia de coronavirus. Afacerile acestuia sunt la pământ. „Preconizăm că vor scădea și mai mult'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter