Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit: "Cine râde la urmă râde mai bine"

Publicat pe

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar vestea a stârnit mai multe reacții din partea Biancăi Comănici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au trăit o poveste controversată de dragoste, relația lor având o serie de suișuri și coborâșuri. Ulterior, Livian și-a croit drum alături de Florentina. Se pare, însă, că nici această relație nu a trecut testul timpului. Cei doi și-au spus „adio” și nu mai formează un cuplu.

Prima reacție a Biancăi a fost cu subînțeles, fără să facă referire exactă la despărțirea dintre cei doi protagonițti: „Aaaa! A picat rața', a transmis ea stârnind amuzamentul fanilor săi.

Bianca Comănici nu mai vrea să se împace cu Livian

Acum că Livian este din nou singur, fanii speră să asiste la o nouă împăcare cu Bianca Comănici. Din păcate, Bianca a transmis clar că, indiferent de statusul relației, nu are de gând să-l ierte pe Livian. Nu dorește să-i acorde o nouă șansă, dat fiind că greșeala pe care a comis-o nu a dispărut, pur și simplu.

„Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost  forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo', dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine', a spus Bianca Comănici.

Citește și: Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite:'N-am dat dovadă de inimă rece'

Citește și: Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei:„Își iubește mai mult papagalul decât pe ea'

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric:„Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Diana Senteș de la Exatlon a născut o fetiță.Prima fotografie cu bebelușul

Bianca Comănici, manipulată de fostul ei iubit

De asemenea, Bianca Comănici a simțit nevoia să se descarce și să vorbească despre un alt episod din trecutul ei. Fosta concurentă povestește cum a ajuns să fie manipulată de un fost iubit.

„Un copil manipulat este un exemplu de „așa nu', dar copii au ce învăța, adică să nu facă așa. Voi ca părinți trebuie să vă învățați copiii, să îi țineți în frâu, să le explicați de ce să nu facă așa. Eram într-o relație, eram copilă și pe vremea aceea nu mă gândeam la ziua de mâine. Voi tot spuneți despre trecutul meu. A fost o perioadă extrem de scurtă, știu că vă deranjează că vorbesc depre subiectul ăsta, dar vreau să mai lămuresc încă o dată. S-a întâmplat două săptămâni, nu a fost un job, eu nu am avut un job din care să mă întrețin. Dacă era un job din care să mă întrețin, puteați să mă judecați. Dar când te lași manipulată de un bărbat, trebuie să vedeți, să fiți atenți la copiii voștri pentru că riscați extrem de multe. Eu vorbeam cu mama și îi spuneam că totul este perfect, nu îi spuneam adevărul. Stând cu el, îmi era suficient că era cineva lângă mine, dar nici măcar nu mă asculta, nu mă înțelegea. Simt nevoia să mă descurc, să spun anumite lucruri', a povestit Bianca Comănici.

Bianca: „În fosta relație din emisiune eu nu am suportat să fiu manipulată”

Având în vedere experiența anterioară, Bianca este hotărâtă să nu se mai lase manipulată, fâcând de această dată referire la Livian. Nu îi va mai acorda o nouă șansă nu doar din pricina greșelilor sale din trecut, ci și din cauza experiențelor sale.

„Ce înseamnă să manipulezi? Să faci un om să facă ce vrei tu. Dacă persoana iubită îți spune „fii fericit, zâmbește pentru că te vede multă lume, fă așa', când ești manipulat faci toate astea. În fosta relație din emisiune eu nu am suportat să fiu manipulată pentru că nu știam dacă e de bine sau de rău ce încearcă să facă cu mine, având în vedere că era o competiție. Eu aveam 18 ani, el avea 24 de ani, era o diferență mare. Mie îmi plăcea siguranța pe care mi-o oferea', a mai spus câștigătoarea ambelor sezoane Puterea dragostei.

Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:  "Cine râde la urmă râde mai bine"Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:  "Cine râde la urmă râde mai bine"

Livian și Florentina de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Livian a fost cel care a anunțat despărțirea de Florentina, precizând că relația lor ar fi ajuns într-un punct mort. A spus totul pe rețelele de socializare, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…', este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei după despărțirea de Florentina. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter