Andreea Mantea, ritual ciudat în miez de noapte, de Sfantul Andrei: "Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!"

Publicat pe

Andreea Mantea și-a sărbătorit ziua de nume în familie, alături de fiul ei, David, dar și de buna ei prietnă Elena Merișoreanu. Iată care este cea mai fierbinte dorință a vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea face parte dintre sărbătoriții zilei de astăzi, iar momentul nu a rămas, evident, nemarcat, vedeta fiind sărbătorită chiar de către fiul ei, cel care a și participat la ornarea tortului pentru a-i face mamei sale o bucurie. Vedeta a avut parte, așadar, de o aniversare inedită la emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea'!

Un tort cu… surprize de ziua ei

De Sfântul Andrei, ziua de nume a vedetei, Andreea Mantea și fiul ei, David, au făcut câte un tort, iar puștiul a reușit să-și surprindă mama din plin. Mai mult, ca un adevărat cavaler, puștiul i-a oferit mamei sale și un trandafir roșu, făcând-o să lăcrimeze de emoție.

Cât despre tort, David a avut grijă să îl orneze ținând cont de preferințele mamei sale, așa că a pus pe surpriza dulce și câțiva ardei iuți, spre surprinderea și amuzamentul Andreei.

„Mama, îți place mai mult iuțeala, nu dulcele', și-a justificat David alegerea.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Ce și-a dorit Andreea Mantea de Sf. Andrei

Se spune că, în noaptea de dinainte de Sfântul Andrei urmează să-ți visezi sortitul dacă îți pui un firicel de busuioc sfințit sub pernă, dar acesta nu este singurul obicei care practicat de tinerele fete. Andreea Mantea a participat, sub îndrumarea atentă a Elenei Merișoreanu, și la un alt ritual, menit să i-l arate pe bărbatul care-i va fi ursit.

Stând pe un scaun între două oglinzi înalte și îmbrăcată într-o rochie albă, Andreea a rostit niște „incantații” pe care i le-a dezvăluit interpreta de muzică populară. 

„Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!', a spus bruneta. Dacă se vor îndeplini rugămințile ei rămâne de văzut, dar, dat fiind că Andreea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, nu este exclus ca, în curând, să bată și clopotele de nuntă.

Andreea Mantea, ritual ciudat în miez de noapte, de Sfantul Andrei: "Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!"Andreea Mantea, ritual ciudat în miez de noapte, de Sfantul Andrei: "Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!"

Andreea Mantea, declarații despre relația cu iubitul misterios

Andreea Mantea a decis să rupă tăcerea privind relația cu iubitul alături de care și-a refăcut viața și pe care, deocamdată, îl ține ascuns de ochii lumii.

„Acasă este un loc magic pentru mine, este greu sa definesc în cuvinte și să cuprind în chiar și în câteva pagini cuvântul acasă. Este ca și cum aș încerca să dau o definiție a fericirii. Acasă poate fi o stare anume, un amalgam de sentimente, este locul care însemnă tot pentru mine. Înseamnă liniște sufletească, este locul acela unde mă regăsesc', a spus Andreea Mantea pentru Libertatea pentru femei.

Nu în ultimul rând, bruneta a dezvăluit și care sunt ingredientele care fac o relație să funcționeze.

„În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine consider că are la bază trei ingrediente fără de care nu ar putea exista: încrederea, respectul și iubirea necondiționată. Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur', a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

Foto: Instagram, captură Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter