Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: ”N-am dat dovadă de inimă rece”

Publicat pe

Atacurile între Livian și Bianca Comănici de la Puterea dragostei nu s-au încheiat. Deși s-au despărțit, cei doi continuă să-și arunce cuvinte grele de fiecare dată când au ocazia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Livia de la Puterea Dragostei a avut o reacție total neașteptată, după ce Bianca Comănici a fost invitată la emisiune online de la Wowbiz. Câștigătorul sezonului 2 este profund deranjat că numele lui este și acum adus în discuție.

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei, prima fotografie cu Florentina, noua lui iubită: „Odată cu tine și fericirea'

„Am văzut live-ul, văzut e mult spus… Am auzit de live. Au trecut trei luni de la competiție, trei luni de când s-a terminat competiția și unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular. Asta e mult spus, chiar și cuvintele astea pe care le au în vocabular și la care fac eu referință nu și le pot exprima ca lumea pentru că nu au lexic verbal, n-au cursivitate în vorbire, nu au, nu au…', a declarat Livian de la Puterea dragostei.

Fostul concurent nu mai vrea ca numele lui să fie adus în discuții și participarea fostei iubite la emisiunea online l-a făcut să aibă o reacție nervoasă.

Citește și: Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei: „Sunt foarte dezamăgită de el!”

Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: 'N-am dat dovadă de inimă rece'Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: 'N-am dat dovadă de inimă rece'

Livian de la Puterea Dragostei nu mai vrea să fie băgat în discuții

La trei luni de la terminarea competiției, Livian de la Puterea Dragostei nu mai vrea sub nicio formă să apară în subiecte legate de emisiune. Fiul lui Nelson Mondialu` a declarat că el știa că unele prietenii nu vor rezista și că anumite relații se vor destrăma după terminarea show-ului matrimonial.

„De trei luni aceleași subiecte! Nu știu cum mai urmărește lumea, cum mai e curioasă lumea de câștigători. Am ieșit de pe flancul cu fosta relație, acum iar sunt băgat pe flancul cu fostele prietenii. Care prietenii? Eu am zis că nu există prietenii! Eu am zis că cutare cu Pirui n-au nicio treabă, cum ies afară din casa Puterea dragostei, cum se despart. Așa a fost! Când am zis celălalt cuplu, stânga pe stânga, dreapta pe dreapta… Ați zis că-s ipocrit! Uitați că ipocritul are dreptate. Au zis de mine că sunt cu două fețe, dar am fost cel mai drept om. N-am dat dovadă de inimă rece, n-am dat dovadă de perversitate, n-a dat dovadă de nimic', a mai spus Livian în live-ul de pe Youtube.

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei, acuzații dure la adresa Ștefaniei de la Mireasa: „De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după 6 luni?”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter