Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui: „M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!”

Publicat pe

Pe 28 octombrie, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, iar iubita lui Irina Tănase i-a transmis un mesaj public, pe care o parte a opiniei publice l-a interpretat ca fiind mult prea intim. Dragnea se află momentan după gratii, iar iubita lui cu 30 de ani mai tânără i-a promis că îl va aștepta cât va fi nevoie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost a doua zi de naștere pe care Liviu Dragnea și-a petrecut-o în închisoare, iar Irina Tănase nu a lăsat ziua să treacă fără a-i adresa acestuia un mesaj public de dor.

Tânăra a lăsat inhibițiile deoparte și i-a declarat public iubitului ei cât de mult îi lipsește. Mai mult, ea a dat și câteva detalii despre cum era îmbrăcată.

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!', a scris pe Instagram Irina Tănase, iubita fostului lider PSD.

Citeste si: Liviu Dragnea își protejează iubita din umbră! Irina Tănase, supravegheată de un bodyguard

Ce mesaje romantice i-a mai scris Irina Tănase lui Liviu Dragnea

Au existat zvonuri că Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit, însă tânăra infirmă acest lucru prin mesajele romantice pe care i le transmite public iubitului ei, aflat încă după gratii.

Irina pare mai îndrăgostită ca niciodată și profită de orice ocazie să îi arate fostului politician cât de mult îl iubește. Tânăra obișnuiește să scrie mesaje pe internet în care îi mărturișeste iubirea logodnicului ei cu 30 de ani mai în vârstă.

Citește și: Mesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui: „M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!'Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui: „M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!'

Anul trecut, când Liviu Dragnea își sărbătoarea pentru prima oară ziua de naștere în penitenciar, Irina și-a arătat susținerea printr-o poezie.

Cum te iubesc? Să încerc o-nșiruire.

Atinge al meu suflet când străbate

Spre grație, spre tot, spre nesfârșire.

Și te iubesc cu zilnica iubire,

În pașnic fel, în zori, pe scăpătate-

Și slobod, cum te lupți pentru dreptate,

Curat, așa cum fugi de lingușire.

Și te iubesc cu patimă avută

În vechi dureri și cu credința care

Părea, cu sfinți copilărești, pierdută.

Și te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare.

Cu viața mea! și Domnhul de-mi ajută,

Te voi iubi în moarte și mai tare', este sonetul scris de  Elizabeth Barrett Browning, pe care Irina Tănase i l-a dedicat lui Liviu Dragnea, anul trecut.

Cât mai stă Liviu Dragnea în închisoare

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Avocata fostului lider PSD, Flavia Teodosiu, spune că starea de sănătate a fstului lider PSD este din ce în ce mai gravă. Liviu Dragnea suferă de o sciatică paralizantă pe partea stânga, iar dacă nu este operat de urgență, el ar putea rămâne paralizat.

Pe 21 august 2020, Curtea de Apel București a respins contestația făcută de Liviu Dragnea, iar acesta a rămas în continuare după gratii. 

I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează programe de recuperare care să îl ajute să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație, trebuie să i se facă analize mai amănunțite', a declarat Irina Tănase atunci.

Irina Tănase este revoltată și pentru faptul că, iubitul ei, Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă, după ce a acordat un interviu din închisoare pentru un post de televiziune de știri.

„Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?!

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să vă mai spun şi altele?', scrie Irina Tănase pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter