Mesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Publicat pe

Pentru că n-a mai fost văzută purtând inelul de 10.000 de euro dăruit de Liviu Dragnea, s-a zvonit că Irina Tănase este acum o femeie liberă. Tânăra n-a comentat despărțirea de fostul lider PSD, aflat momentan în închisoare, însă a postat un mesaj amuzant pe Facebook, ce poate fi legat și de faptul că este cu 30 de ani mai mică decât logodnicul ei.

Mesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu DragneaMesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

„Să comanzi de la meniul pentru copii, mereu cea mai bună soluție', a fost mesajul postat de Irina Tănase pe Facebook, pe care fiecare poate să-l interpreteze cum consideră.

Cei care au comentat la postarea sa au întrebat-o dacă are legătură și cu faptul că acum, singură fiind, a ajuns să găsească bucurie în lucrurile mărunte.

Alții au glumit pe seama diferenței de vârstă de 30 de ani dintre ea și Liviu Dragnea, Irina fiind, chipurile, atât de tânără încât comandă meniuri pentru copii.

În urmă cu trei ani, Dragnea anunța o nuntă

În urmă cu doar trei ani, Liviu Dragnea îi dăruia Irinei un inel alb cu diamante și anunța că urmează să aibă loc şi o nuntă.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă', spunea Liviu Dragnea.

Între timp, însă, fostul lider PSD a intrat la închisoare, cu o condamnare definitivă de trei și șase luni.

Dragnea a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Bombonica Prodana, care a divorțat de acesta în 2015. Cei doi au împreună o fiică, Alexandra, în vârstă de 23 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter