Oana Radu își revine după moartea iubitului. Mesajul emoționant pentru noul partener: "Mi-a schimbat de două ori viața!"

Publicat pe

Oana Radu a trecut prin clipe îngrozitoare în momentul în care și-a pierdut partenerul într-un regretabil incident. La momentul actual, însă, vedeta pare că și-a găsit liniștea, în sfârșit, în brațele antrenorului ei de fitness, Cătălin.

Oana Radu își revine după moartea iubitului. Mesajul emoționant pentru noul partener: "Mi-a schimbat de două ori viața!"Oana Radu își revine după moartea iubitului. Mesajul emoționant pentru noul partener: "Mi-a schimbat de două ori viața!"

Oana Radu a fost greu încercată, având în vedere modul tragic în care și-a pierdut iubitul. Bărbatul a murit după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, în urmă cu mai puțin de un an. Acum, Oana Radu s-a liniștit, este într-o nouă relație și iubește din nou

De la cumpănă din viața ei, vedeta a încercat să se pună pe picioare și se pare că a reușit cu ajutorul antrenorului ei ei de fitness, scrie spynews.ro.

De curând, cântăreața a transmis un mesaj cu ocazia zilei de naștere a noului iubit. Ea a ținut sa îi reamintească partenerului cât de recunoscătoare este pentru că a sprijinit-o în momentele cele mai grele. Artista susține că i-a salvat viața de două ori: a ajutat-o sa slăbească și să își învingă temerile.

Oana Radu: „Nu este un păcat să te îndrăgostești”

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați.

Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!„, i-a transmis Oana Radu

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter