Dana Budeanu, despre femeile însărcinate: ”Nu toate sunt făcute să fie mame”

Publicat pe

Dana Budeanu a atins un subiect sensibil în ultimul ei clip pe YouTube. Criticul de modă a luat în vizior femeile însărcinate. După ce a comentat stilul vedetelor care au devenit mame, Dana Budeanu și-a exprimat părerea.

Criticul de modă a spus tot ce crede fără să stea pe gânduri. Dana Budeanu consideră că femeile însărcinate se îngrașă din cauza alimentației greșite pe care o au pe parcursul celor 9 luni de sarcină.

'Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum adică?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul? Nu înțeleg efectiv.', a spus Dana Budeanu.

'Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi atât reții', a mai spus Dana Budeanu.

Vedeta a vorbit și despre forumurile pentru mămici. Dana Budeanu nu este de acord cu aceste grupuri, unde femeile își dau cu părerea fie că este bună sau rea.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?'

„Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto femei sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el. Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demențe', a mai zis Dana Budeanu.

Citește și: Dana Budeanu, despre aparițiile sexy ale Loredanei Groza:”Ar putea să iasă goală pușcă pe stradă”

FOTO: Facebook

Dana Budeanu, despre femeile însărcinate: 'Nu toate sunt făcute să fie mame'Dana Budeanu, despre femeile însărcinate: 'Nu toate sunt făcute să fie mame'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter