Dana Budeanu, despre aparițiile sexy ale Loredanei Groza: "Ar putea să iasă goală pușcă pe stradă"

Publicat pe

Dana Budeanu nu a trecut peste aparițiile Loredanei Groza din ultima vreme. Designerul a analizat ținutele purtate de celebra cântăreață la diferite evenimente sau emisiuni TV. A surprins cu reacția sa!

De o bună perioadă de vreme, Loredana Groza se mândrește cu silueta ei. Merge regulat la sală, a reușit să slăbească mai multe kilograme, iar acum are un corp tonifiat și forme de invidiat. Nu se jenează în a-și expune silueta în ținute provocatoare, în rochii mulate, cu decolteuri adânci.

Aparițiile ei au intrat acum în vizorul Danei Budeanu. Designerul o laudă și e de părere că artista ar putea ieși chiar și dezbrăcată pușcă pe stradă, că mulți din dintre fanii ei ar continua să îi asculte piesele celebre.

„Lumea nu mai tace că vezi Doamne Loredana a apărut goală pe la televizor și sânii lui Loredana și că aoleu…

Băi…fiți atenți aici, amețiților! Sânii lui Loredana i-am văzut toți într-un film…De mult timp. Arată la fel și asta e foarte bine. Trebuie precizat…cum și ai Madonnei arată la fel. Femeia aia are 60 de ani.

I-am văzut toți în tricoul ăla mișto, alega, pe barcă…a început isteria asta la o emisiune de dimineață, ba Loredana cu decolteul până la buric. Se vrea părerea mea dacă a fost exagerată sau nu.

Loredana nu are cum să fie exagerată. Mărimea artistului Loredana în România este imensă. Personalitatea Loredanei este imensă. Ce hăiniță, decolteu, lungime de fustă, fel de pantof credeți vreodată că ar putea schimba în vreun fel imaginea ei.

Ea dacă iese mâine goală pușcă, într-o plasă, nu se schimbă nimic. Ce se poate schimba într-o carieră ca a Loredanei de 30 de ani. Un decolteu credeți că poate schimba ceva? NU!!!”, a spus Dana Budeanu pe canalul său de Youtube.

Dana Budeanu, despre aparițiile sexy ale Loredanei Groza: "Ar putea să iasă goală pușcă pe stradă"Dana Budeanu, despre aparițiile sexy ale Loredanei Groza: "Ar putea să iasă goală pușcă pe stradă"

Dana Budeanu, declarație surprinzătoare despre rochia lui Carmen Brumă cu vedere la posterior: 'Nu știu ce se întâmplă…'

Rar s-a mai văzut ca o rochie să facă atâtea furori în showbizul românesc cum s-a întâmplat în cazul lui Carmen Brumă și deja faimoasa sa rochie de la Gala Unica. Lăudată de unii, criticată de alții, ținuta nu a lăsat pe nimeni indiferent. Nici pe Dana Budeanu, care a făcut pe canalul său de You Tube o serie de comentarii pe baza rochiei ce lăsa la vedere o parte din posterior.

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter