Narcisa Guță, bătută cu bestialitate. A stat o lună internată în spital: ”A lovit-o cu pumnii și picioarele”

Publicat pe

Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a ajuns să stea internată în spital timp de o lună, după ce a fost bătută cu bestialitate. Agresorul a intrat peste fosta soție a cântărețului în casă, iar ce a urmat pare a fi desprins dintr-un film de groază.

În ultima perioadă, Narcisa Guță a dispărut din lumina reflectoarelor, iar motivul abia acum a ieșit la iveală. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost bătută cu bestialitate de un bărbat cu care a avut o relație în trecut.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii mai anul acesta. În urmă cu mai mulți ani, Narcisa a avut o relație cu un bărbat, iar totul s-a încheiat când acesta ajuns în spatele gratiilor pentru tâlhărie.

Cornel a ieșit din închisoare și a început să o terorizeze pe Narcisa Guță, ba chiar a început să o și amenințe. Pe data 31 mai 2019, bărbatul a intrat în casă peste aceasta și a bătut-o fără milă. Cornel a lovit-o cu pumnii și picioarele în față, iar mai apoi a amenințat-o cu un briceag că o va omorî. După episodul terifiant prin care a trecut, Narcisa Guță a avut nevoie de îngrijiri medicale aproape o lună.

Citește și: Narcisa Guţă, desfigurată de operaţiile estetice. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a slăbit foarte mult, are silicoane şi faţete dentare: „Nu mi-am facut multe intervenţii, vreo 20!'

Fosta soție a manelistului l-a dat în judecată pe Cornel, fostul iubit, pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Narcisa Guță a cerut ordin de protecție pentru o perioadă de șase luni. „În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară', se arată în motivarea acţiunii prin care s-a admis emiterea ordinului de protecţie. La audieri, Cornel a recunoscut că a lovit-o pe Narcisa.

Narcisa Guță a cerut 17.000 de euro pentru îngrijirile medicale, iar aceasta a menționat şi faptul că a fost nevoită să renunţe la o emisiune TV săptămânală care i-ar fi adus bani mulţi, potrivit Click!.

FOTO: Facebook

Narcisa Guță, bătută cu bestialitate. A stat o lună internată în spital: 'A lovit-o cu pumnii și picioarele'Narcisa Guță, bătută cu bestialitate. A stat o lună internată în spital: 'A lovit-o cu pumnii și picioarele'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter