Narcisa Guţă, desfigurată de operaţiile estetice. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a slăbit foarte mult, are silicoane şi faţete dentare: „Nu mi-am facut multe intervenţii, vreo 20!”

Publicat pe

Vă mai amintiţi de Narcisa Guţă, fosta şi mereu actuala iubită a lui Nicolae Guţă, care făcea pelerinaj pe la toate televiziunile pentru a da dintre cele mai intime detalii din relaţia ei complicată cu celebrul manelist? Ei bine, Narcisa Guţă din zilele noastre nu mai are nici o legătură, cel puţin fizic, cu Narcisa Guţă din vremurile ei de maximă celebritate. A bifat peste 20 de operaţii estetice, şi-a pus faţete dentare, silicoane şi a slăbit atât de mult, că este de nerecunoscut.

Narcisa Guţă, desfigurată de operaţiile estetice. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a slăbit foarte mult, are silicoane şi faţete dentare: „Nu mi-am facut multe intervenţii, vreo 20!'Narcisa Guţă, desfigurată de operaţiile estetice. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a slăbit foarte mult, are silicoane şi faţete dentare: „Nu mi-am facut multe intervenţii, vreo 20!'

Anul trecut, Narcisa Guţă povestea, în platoul unei emisiuni TV, că a apelat la chirurgia estetică, dar nu a trecut prin foarte multe intervenţii, „doar' 20.

„Nu mi-am facut aşa multe intervenţii. Mi-am făcut vreo 20. Mi-am făcut implant la sâni, cu ridicare şi am avut deviaţie de sept la nas pe care am rezolvat-o.', a spus Narcisa Guţă.

Narcisa Guţă a mai spus atunci că are un implant mamar de până în 500 ml, dar nu se multumeşte doar să aibă un bust mai mult decât generos, ci merge şi la sală pentru că vrea să arate ca un topmodel.

O parte din vis i s-a îndeplinit Narcisei, în sensul că a slăbit foarte mult şi are dantură de Hollywood, însă partea cu topmodelul este discutabilă.

Fostei iubite a lui Guţă i se reproşează pe reţelele de socializare că a exagerat cu operaţiile estetice şi este de nerecunoscut. Unii dintre cei mai răutăcioşi urmăritori consideră că Narcisa este chiar desfigurată de toate aceste intervenţii şi nicidecum înfrumuseţată.

Narcisa, în schimb, se ghidează după principiul „frumuseţea stă în ochii privitorului' şi nu pune la suflet replicile pline de venin ale celor invidioşi pe succesul ei.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter