Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Bodi: "El era căsătorit când ne-am cunoscut și ne-am îndrăgostit"

Publicat pe

Deși, teoretic, sunt în divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se afișează peste tot împreună și par la fel de fericiți ca la început. Iată cum a început povestea lor de dragoste!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt personificarea perfectă a sintagmei „dragoste cu năbădăi”, cei doi calificându-se pentru un loc în Cartea Recordurilor, la secțiunea Certuri/Împăcări în serie. De atâtea ori și-au spus adio, încât, practic, nu mai sunt credibili, iar asta au demonstrat-o recent, la Gala Premiilor Radar de Media 2019, eveniment prezentat de Bianca.

E greu de crezut că, în decembrie, cei doi ar trebui să pornească pe drumuri separate, în urma divorțului la notar, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost nedespărțiți în cadrul evenimentului prezentat de blondină.

Într-un interviu pentru click.ro, atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi au dat de înțeles că sunt un cuplu și, mai mult, că au planuri de viitor. Întrebat de ce este lipit de soția lui ca marca de scrisoare, omul de afaceri a dat un răspuns neașteptat, date fiind declarațiile sale trecute. „Esența ei… Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău', a spus Alex Bodi.

„N-a fost nimic întâmplător”

Bianca, în schimb, a pus punctul pe „i”, explicând că au fost destinați unul altuia. „Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. 

Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația', a spus Bianca pentru sursa citată, adăugând: „Eu îmi doresc o casă, o familie și sărbători așa cum nu le-am avut niciodată', semn că ea și Alex și-au făcut deja planuri pe termen lung.

Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Bodi: "El era căsătorit când ne-am cunoscut și ne-am îndrăgostit"Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Bodi: "El era căsătorit când ne-am cunoscut și ne-am îndrăgostit"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter