LEAP dezvăluie secretele People Management-ului

Publicat pe

Ești manager sau antreprenor și coordonezi una sau mai multe echipe în fiecare zi la job? Atunci marchează data de 27 februarie 2020 în calendar și participă la cel mai îndrăzneț eveniment dedicat People Management-ului din România!

Multe persoane visează să devină manageri, să fie „șefi', și își imaginează cât de ușor și cât de plăcut trebuie să fie să nu mai răspunzi în fața altora sau chiar să „nu mai lucrezi'. Dar adevărul e undeva departe de aceste preconcepții. Pentru că a fi manager presupune o mulțime de dificultăți. Tu ești persoana responsabilă de:

  • Medierea neînțelegerilor dintre membrii echipei
  • Aplanarea nemulțumirilor top managementului
  • Asumarea greșelilor făcute de întreaga echipă 
  • Plus multe altele…

Mai mult decât atât, tu trebuie să fii omul care găsește ecuația perfectă pentru a-ți menține echipa fericită. Pentru că oamenii fericiți la job sunt productivi, implicați, pasionați, inovatori și statornici. Dar cum faci asta? Cum găsești ecuația aceea când oamenii sunt atât de imprevizibili?

Prima parte a răspunsului te așteaptă pe 27 februarie 2020 la LEAP, cel mai îndrăzneț eveniment dedicat People Management-ului.   

LEAP. Learn. Explore. Apply. Play.

Festivalul, organizat de eJobs și Târgul de Cariere, își propune să inoveze tiparul evenimentelor din industria People Management-ului, punând accent pe o misiune cât se poate de practică. La LEAP ești invitat să înveți (Learn) tehnici noi de la speakeri de top, să explorezi (Explore) metode neconvenționale în management, să aplici (Apply) cele mai bune practici din domeniu și să te joci (Play) cu noțiunea de leadership. 

Alegerea speakerilor susține și ea misiunea evenimentului, reunind pe scena mare opt invitați cunoscuți din diverse domenii și industrii. Primul guest speaker confirmat este Lucy Adams, CEO la Disruptive HR și autoare, a cărei misiune personală și profesională este să scoată la suprafață latura umană din resurse umane. Iar al doilea invitat la LEAP, Fredrik Härén, este unul dintre cei mai cunoscuți public speakeri din lume, având peste 2000 de discursuri la activ, în peste 65 de țară. 

Prinde oferta Early Bird la LEAP

Evenimentul va avea loc pe 27 februarie 2020 la Face Convention Center, unul dintre cele mai moderne spații pentru conferințe din București. Află mai multe despre concept, speakeri și locație pe leap.ro și rezervă-ți locul la LEAP până pe 21 decembrie pentru a profita de oferta Early Bird (în valoare de €159 + TVA)!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter