Viorica Dancilă a demisionat din funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Primele declarații

Publicat pe

Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat după o ședință din cadrul Comitetului Executiv al PSD. Demisia politicianului vine după ce aceasta a fost înrântă de Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Șefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Șase ore a durat ședința din cadrul Comitetului Executiv al PSD. Ulterior, la o conferință de presă, Viorica Dancilă a făcut declarații și a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

„Fiecare coleg și-a spus opinia. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate să-mi dau demisia. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid, consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să obțin un rezultat bun la alegerile prezidențiale”, a declarat Viorica Dăncilă.

La câteva ore de la demisie, Viorica Dăncilă a făcut noi declarații.

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulțumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează și îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viața politică din România. Rămân, ca și până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-și face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalității de șanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat și cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului și scorul de la alegerile care urmează.

Așa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să știm să ne adaptăm vremurilor și să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranța ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanență pulsul societății și întorcându-se de fiecare dată la români.”

Viorica Dancilă a demisionat din funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Primele declarațiiViorica Dancilă a demisionat din funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Primele declarații

La conferința de presă, Viorica Dancilă a atras privirile nu doar prin declarațiile prin care le-a făcut, dar și prin ținuta pe care a ales-o. Fostul președinte PSD a îmbrăcat o ținută elegantă, într-o culoare puternică. Viorica Dancilă a purtat fucsia, un deux pieces care îi cade perfect.

Culoarea magenta transmite și un mesaj. Aceasta ar fi simbolul generozității, al iubirii caritabile, al întrajutorării, sporind, în toți cei care o folosesc, respectul și mulțumirea de sine.

Foto: Hepta, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter