Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei: "Sunt foarte dezamăgită de el!"

Publicat pe

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut curaj și a vorbit despre despărțirea de Livian. Între timp, el și-a făcut o nouă iubită, iar Bianca a rămas plângând, să trăiască pe pielea ei ce înseamnă puterea lipsei dragostei, atunci când avea mai mare nevoie de ajutor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Despărțirea dintre Bianca și Livian de la Puterea Dragostei i-a pus pe mulți pe gânduri și fanii emisiunii s-au întrebat care au fost motivele pentru care și-au spus adio. Pentru prima dată de la ruptură, Bianca Comănici a vorbit despre despărțirea de Livian.

'Acum sunt mai bine. Mi se întâmplă ca nopțile și diminețile să fie mai dificile, mă simt, nu știu, așa, obosită. Adică, noaptea adorm greu, iar dimineața mă simt obosită, nu mai am energia pe care o aveam înainte, îmi vine să mă întind înapoi în pat și să dorm toată ziua. Da, normal, încă mă refac din punctul acela de vedere, nu mi-a fost ușor după despărțire', a spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, una dintre problemele Biancăi este că nu știe, concret, de ce s-a despărțit de Livian.

'Am vorbit cu el. L-am întrebat de ce ne-am despărțit. Și este vorba de un cumul de factori, de părinții lui, de ce s-a întâmplat între noi… Nu a fost, oricum, clar ce mi-a spus, nu am înțeles și nu înțeleg nici acum. Dar asta e, el a ales altceva… Și nu, nu au fost problemele din trecutul meu, nici nu aveau cum având în vedere ce se întâmplă acum în relația lui. Dar ceva s-a întâmplat. Nu am vorbit cu Nelson, el nici nu mă interesează ce spune, deși mă atacă regulat, am încercat să vorbesc cu mama lui Livian, dar nu mi-a răspuns. Asta e, vom trece și peste asta, mergem mai departe', a mai spus frumoasa Bianca Comănici.

Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei: "Sunt foarte dezamăgită de el!"Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei: "Sunt foarte dezamăgită de el!"

Bianca, în depresie după despărțirea de Livian

'Deși am avut o zi bună, dimineața a început un pic mai prost… Mă așteptam să se schimbe pe parcurs pentru că am avut parte de niște chestii foarte frumoase și mi-am petrecut timpul cu niște oameni foarte frumoși și mă așteptam să îmi treacă starea. Dar, odată ce am ajuns acasă m-a luat somnul.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

Dar nu somnul ăla de oboseală, ci somnul ăla de vreau să dorm doar să nu mă mai gândesc la nimic. Adică am o stare foarte, foarte proastă de câteva zile, cam de vreo 3 zile. Și, nu pot, efectiv, sunt prea, prea, prea confuză, tristă, toate cele. După cum vedeți, nici nu prea am chef de vorbă, de nimic…', a mărturisit Bianca Comănici de la 'Puterea Dragostei' pe contul ei de socializare.

Bianca Comănici, dezamăgită de Livian de la Puterea Dragostei

O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. (…)

Citește și: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian: 'O să fiu foarte sinceră'

Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el„, a declarat Bianca Comănici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter