Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian: ”O să fiu foarte sinceră”

Publicat pe

Bianca de la Puterea Dragostei a fost foarte dezamăgită când a aflat că Livian are o nouă iubită, iar acum face primele declarații despre Florentina. Fosta concurentă încă îl iubește pe bărbatul pe care l-a cunoscut în show-ul matrimonial de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, însă într-un final totul s-a terminat între ei. Livian de la Puterea Dragostei și-a făcut altă iubită, iar Bianca suferă cumplit în urma despărțirii.

Câștigătoarea celor două sezoane Puterea Dragostei a vorbit despre momentul în care a aflat că bărbatul pe care l-a cunoscut în emisiune a părăsit-o definitiv și și-a găsit pe altcineva. Bianca Comănici susține că știa despre relația lui Livian cu Florentina, iar cei doi nu au mai vorbit, pentru că el nu a mai vrut să-i răspundă.

„O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot. Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece. O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă personă.

(…) Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el.”, a spus Bianca Comănici.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată cu Livian: „Există un motiv pentru care…”

Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian: 'O să fiu foarte sinceră'Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian: 'O să fiu foarte sinceră'

Bianca de la Puterea Dragostei este singură

După despărțirea de Livian, Bianca de la Puterea Dragostei este singură și nu are de gând să-și facă o altă relație prea curând. Fosta concurentă este dezamăgită și suferă în urma despărțirii.

Bruneta a declarat că nu l-ar ierta acum pe Livian pentru ceea ce a făcut, însă nu se știe ce s-ar putea întâmplat peste câțiva ani și unde o va duce viața.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter