George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma: "Este foarte frumoasă și... călduroasă"

Publicat pe

Se pare că George Burcea și Viviana Sposub s-au apropiat tot mai tare la Ferma, datorită probelor, dar și… calităților concurentei, pe care actorul nu se sfiește să i le recunoască!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deja nu mai este un secret pentru nimeni sărutul pasional dintre George Burcea și Viviana Sposub la Ferma, apropierea dintre cei doi fiind evidentă. Cu atât mai mult, cu cât sunt „ajutați” și de probe.

După ce George Burcea a decis să-l trimită la duel pe Paul, iar cel din urmă l-a ales ca adversar pe Octavian Ciovică, doi concurenți au rămas fără parteneri de sfoară! Așa că Mihaela a decis ca George și Viviana să petreacă timpul rămas…împreună. Apropierea dintre cei doi va atinge cote înalte după noaptea dormită împreună, iar George îi va recunoaște calitățile Vivianei: 'Este foarte frumoasă și…călduroasă'.

Citește și: George Burcea părăsește Ferma din cauza unei accidentări?Noi detalii din culisele show-ului

Concurenții vor aștepta liniștiți duelul de eliminare din această seară, doar din postura de susținători, Mihaela le va da o veste care îi va șoca: 'Toată lumea este în pericol'. Răsturnarea de situație îi va lua prin surprindere pe toți și va aduce lacrimi în ochii unora dintre concurenți…dar și un sărut neașteptat! 

Rămâne de văzut dacă George Burcea și Viviana Sposub vor forma un cuplu sau un sărut la Ferma nu a însemnat nimic pentru ei. Cei doi nu ar fi primul cuplu format în această emisiune, pentru Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în emisiune și au ajuns să se căsătorească.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo:„Aveam 18 ani'. Ușa i s-a „deschis' după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma: "Este foarte frumoasă și... călduroasă"George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma: "Este foarte frumoasă și... călduroasă"

George Burcea, atacuri dure la adresa Andreei Bălan

Războiul declarațiilor dintre George Burcea și Andreea Bălan este în plină desfășurare, iar actorul, aflat în competiție la Ferma, nu se abține deloc de la comentarii în ultima perioadă.

Citește și: Alin Oprea, înșelat de Larisa cu un playboy celebru?Cu cine i-ar fi pus coarne soția în timpul căsniciei

Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo„, a transmis George Burcea.

Sursa foto: Facebook, Pro Tv

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter