Când se întoarce Bianca Comănici la Puterea Dragostei: "Plângeam zile întregi, îmi venea să mor"

Publicat pe

Bianca Comănici este pe val! Câștigătoarea a două sezoane de la Puterea Dragostei prezintă deja două emisiuni la Kanal D și totul pare să îi meargă strună. Totuși, ea s-a deschis și a povestit un episod mai puțin fericit din viața sa. Iată câteva detalii care a luat pe toată lumea prin surprindere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără îndoială, Bianca Comănici este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei! Nu degeaba a câștigat două sezoane! Acum, a dezvăluit că nu este exclus să se întoarcă în casa Puterea Dragostei, spre bucuria fanilor.

Când se întoarce Bianca Comănici la Puterea Dragostei: "Plângeam zile întregi, îmi venea să mor"Când se întoarce Bianca Comănici la Puterea Dragostei: "Plângeam zile întregi, îmi venea să mor"

Bianca Comănici, parte din echipa Kanal D

După succesul de care s-a bucurat în rândul fanilor de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici s-a alătura echipei Kanal D și prezintă două emisiuni alături de jurnaliștii Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

Este în culmea fericirii, dat fiind succesul din plan profesional la momentul actual. Însă, nu a fost ușor pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Nu totul a fost roz pentru ea și, până a ajunge aici, a trecut prin momente grele.

Bianca Comănici a povestit că a suferit atât de mult din cauza jignirilor care îi erau aduse, încât au existat momente în care și-ar fi dorit să moară chiar.

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău', a povestit Bianca Comănici pe Tik Tok.

Bianca Comănici, adevărul despre întoarcerea în casa Puterea Dragostei

Bianca Comănici nu și-a mai ținut fanii pe jar și a spus totul despre întoarcerea în Casa Puterea Dragostei. Fosta concurentă are planuri să revină în Turcia, însă numai în calitate de invitată.

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat', a precizat Bianca Comănici.

Citește și: Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite:'N-am dat dovadă de inimă rece'

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri neașteptate.Cum i-a schimbat viața Andreea Mantea

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:”Cine râde la urmă râde mai bine”

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter