Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri neașteptate. Cum i-a schimbat viața Andreea Mantea

Publicat pe

Bianca Comănici a cunoscut notorietatea la Puterea Dragostei, iar acum are propria emisiune, 'Bărbați vs. Femei cu Bianca și Mihei'. Iată ce dezvăluiri incredibile a făcut bruneta în cadrul primei ediții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a câștigat două sezoane de la Puterea Dragostei și, implicit, un mare capital de simpatie din partea publicului. Drept urmare, bruneta a fost pusă recent în fața unei noi provocări – alături de Alex Mihei, prezintă o nouă emisiune: 'Bărbați vs. Femei cu Bianca și Mihei', care a avut premiera ieri.

Bianca și Aex au vorbit despre trenduri la prima lor apariție, dar au abordat și subiecte mai personale, pentru a le da ocazia fanilor să îi cunoască mai bine.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri neașteptate. Cum i-a schimbat viața Andreea ManteaBianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri neașteptate. Cum i-a schimbat viața Andreea Mantea

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, experiență paranormală cu Andreea Mantea

Bianca a mărturisit că, de-a lungul timpului, a trăit mai multe experiențe paranormale și le-a povestit fanilor despre una dintre ele, care, în final, s-a dovedit a fi de-a dreptul premonitorie. Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a rememorat un vis pe care l-a avut cu puțin timp înainte ca emisiunea ei de pe Facebook să prindă contur. Bruneta a povestit că a visat-o pe nimeni alta decât Andreea Mantea, care i-a spus un lucru care a marcat-o la momentul respectiv.

„În septembrie am avut un vis. Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus „Vei fi prezentatoare', în vis. M-am trezit extrem de fericită, dar în același știam că este imposibil. Eu întodeauna am fost modestă, nu m-am văzut niciodată mai sus decât sunt. Îmi știu valorea, știu ceea ce merit. Nu mă gândisem până atunci că vreau să fiu prezentatoare', a mărturisit Bianca Comănici, în emisiune.

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț.Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România:„Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV:„Nu sunt nostalgică'

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!'. De la ce a pornit scandalul

„O să discutăm despre orice”

Chiar dacă este obișnuită cu televiziunea și cu directul, pentru Bianca Comănici, fosta concurentă de la Putera Dragostei, a fost cu siguranță o provocarea noua postură, cea de moderatoare a propriei emisiuni alături de colegul ei, jurnalistul Alex Mihei.

„O să discutăm despre orice. O să am un coleg, pe Alex Mihei. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare. O să fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmată și emoționată. Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere', a declarat Bianca Comănici, într-un live pe Youtube.

Foto: Facebook, captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter