Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu: "Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!". De la ce a pornit scandalul

Publicat pe

Dani Oțil și Șerban Huidu au făcut deliciul internauților fascinați de scandaluri mondene, împărțindu-și replici acide pe Facebook. Mărul discordiei îl reprezintă o glumă legată de emisiunea Cronica Cârcotașilor pe care Dani a făcut la Neatza.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o ediție a emisiunii 'Neatza cu Răzvan și Dani', Ramona a căzut în direct, iar Dani a spus: „Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.' Asistenta TV a răspuns imediat: „Există' După replica Ramonie, Dani a avenit cu o completare care pare că l-a deranjat pe Șerban Huidu.

Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu: "Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!". De la ce a pornit scandalulDani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu: "Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!". De la ce a pornit scandalul

„Dar nu se mai uită nimeni', a completat Dani Oțil.

Se pare că precizarea făcută de Dani Oțil a ajuns și la urechile lui Șerban Huidu, care a reacționat imediat printr-o postare pe pagina de Facebook, atacându-l pe matinalul de la Antena1. Huidu a luat foc și a făcut o serie de comentarii dure la adresa lui Dani, dezgropând amintiri vechi cu acesta, fără legărură cu discuția.

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Oțil. La care Dani îl întreabă: „câți ani are mașina ta?” Dezbră răspunde: „Zece.” Dani: „Hm și lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeți cum „marele' antreprenor Horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există.' a scris Șerban Huidu pe Facebook.

Dani Oțil, replică acidă pentru Șerban Huidu

Dani Oțil a avut și el de spus câteva cuvinte la adresa lui Șerban Huidu și a sancționat „răutatea gratuită' a acestuia.

„Îmi pare rău că nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uita lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context… nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON… Da eu nu i-am dat.

Citește și:

Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii: „Nu sunt omul stereotipurilor”/ EXCLUSIV

Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Maria se înțelege de minune cu frații ei

Dan Negru a trecut printr-o experiență similară cu Sebastian Colțescu: „Ar fi ajuns primul scandal rasist cu mari sportivi români!'

Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare însă mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic… pentru că ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am mașină din 2012. Scuze, Codruț Keghes. So…Keep up the good work! Cred, Șerban Huidu… că ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine. Spor!',  i-a răspuns Dani Oțil lui Șerban Huidu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter