Dan Negru a trecut printr-o experiență similară cu Sebastian Colțescu: „Ar fi ajuns primul scandal rasist cu mari sportivi români!”

Publicat pe

Odată cu scandalul numit „rasist” de presa străină, în care este implicat arbitrul român Sebastian Colțescu, Dan Negru și-a adus aminte de un episod similar controversat în care a fost personajul principal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul că Sebastian Coțlescu a fost implicat într-un scandal uriaș la meciul PSG – Bașakșehir Istanbul după ce l-a numit „negru' pe Pierre Webo, iar Dan Negru a povestit o întâmplare care a avut loc în Fanța și care „ar fi ajuns primul scadal rasist cu mari sportivi români implicați'.

Dan Negru a trecut printr-o experiență similară cu Sebastian Colțescu: „Ar fi ajuns primul scandal rasist cu mari sportivi români!'Dan Negru a trecut printr-o experiență similară cu Sebastian Colțescu: „Ar fi ajuns primul scandal rasist cu mari sportivi români!'

Potrivit Pro Sport, filmările unui program TV internațional care aveau loc în Franța au fost oprite în momentul în care a fost pronunțat numele lui Dan Negru, iar prezentatorul TV a fost nevoit să îi arate producătorului general buletinul pentru a verifica că nu este vorba despre rasism.

„Am fost în locul lui Colțescu, știu cum e și am evitat un tămbălau care ar fi ajuns primul scandal rasist cu mari sportivi români implicați :

Filmam în Franța un program tv internațional „Jocuri la Saint-Tropez' ( Jeux sans frontiers) difuzat simultan în 4 țări (Italia, România, Franța, Ucraina) și când ai noștri m-au strigat pe nume, producătorul general, un francez, a oprit filmarea.

Ne-a luat vreo oră să-i convingem că așa mă chemă și scandalul s-a oprit abia când le-am adus buletinul de la hotel.

Show-ul costa vreo 800 mii de dolari/ episod , adică fiecare oră de filmare costa enorm și organizatorii ar fi preferat să piardă banii doar ca să lămurească problema.

Duckadam, Răducioiu, Mihai Leu, Crăciunescu, Doina Melinte, Marius Urzică, Maria Olaru mai țineți minte?Am fost toți, acolo!', a scris Dan Negru pe contul său de Facebook, iar apoi a adăugat videoclipul de mai jos.

https://www.facebook.com/DanNegruCristian/videos/316185652803198

Prima reacție a lui Sebastian Colțescu, după scandalul de la PSG – Bașakșehir

Meciul Paris Saint-Germain – Istanbul Başakşehir a fost întrerupt în min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor remarci rasiste din partea celui de-al patrulea oficial, Sebastian Colţescu, adresate lui Pierre Webo, antrenorul secund al formaţiei turce. Arbitrul român se apără și a oferit o primă reacție.

Din câte se pare, Colţescu i-a cerut în lui Haţegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost vehement la o decizie a arbitrului de centru.

Citește și:

Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui: „Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere” / EXCLUSIV

Acuzații dure după moartea jurnalistului Răzvan Tomescu. Familia cere autopsia și refuză să-l înmormânteze

Maria Șandru de la Chefi la Cuțite are o familie superbă. Cum arată copiii concurentei

Colţescu l-a identificat pe „secund' cu termenul de „negru'! Ovidiu Haţegan era arbitrul de centru al meciului, arbitri asistenţi au fost desemnaţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost Sebastian Colţescu.

„Încerc să fiu bine. Nu voi citi niciun site în aceste zile. Cine mă cunoaște, știe că nu sunt rasist! Sper, cel puțin, acest lucru', le-a mărturisit arbitrul apropiaților, potrivit prosport.ro.

La rândul său, Ovidiu Haţegan a fost contactat de jurnaliştii de la europe1.fr după meci, arbitrul afirmând că e dezolat: „Nu putem face nicio declaraţie, mai întâi trebuie să discutăm cu UEFA. În mod normal v-aş fi răspuns cu drag, dar nu în această seară. Evident că suntem dezolaţi, dar respectaţi-ne tăcerea şi înţelegeţi situaţia'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter