Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui: "E sora Sofiei"

Publicat pe

Alex Bodi se află în spatele gratiilor pentru 30 de zile și este ajutat de fosta soție în aceste clipe grele. Bianca Drăgușanu a făcut un gest neașteptat pentru fostul partener!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a avut o relație tumultoasă cu Alex Bodi. Au fost multe suișuri și coborâșuri, au fost multe controverse, speculații și violențe. Cu toate acestea, blondina a sărit în apărarea lui și încearcă să-l ajute cum poate mai bine.

Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui: "E sora Sofiei"Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui: "E sora Sofiei"

Bianca Drăgușanu are grijă și de fiica lui Alex Bodi, Selena. Face tot posibilul ca micuța, pe care o consideră sora fiicei sale Sofia, să nu simtă lipsa tatălui ei. Își dedică timp fetițelor și nu face diferențe între ele.

Bianca Drăgușanu are grijă de fetița lui Alex Bodi

Bianca a postat mai multe story-uri pe Instagram, din care reiese că mergea la grădiniță pentru a le lua pe ambele fetițe.

„Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei', a transmis Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca nu a dus fetițele direct acasă, ci le-a lăsat să se bucure de zăpadă, după care au mers împreună la pizza. Precum era de așteptat, micuțele au fost extrem de încântate de surprizele de care au avut parte în ziua respectivă.

Citește și: Toți credeau că sunt prietene dar… Scandal între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu:„Ești prea perversă și nesimțită'

Citește și: Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu:”Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro”

Citește și: Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani.Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Citește și: Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile:„Mi-am pregătit organismul în luni'

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se înțeleg foarte bine

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Cele două au dat mereu dovadă de maturitate în ceea ce privește trecutul fiecăruia cu Alex Bodi. Chiar dacă ambele au avut o căsnicie cu afaceristul care se află acum după gratii, ele două sunt prietene, nu rivale, iar acest lucru s-a văzut în mai multe rânduri.

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi petrec timp împreună, alături de fetițele lor care sunt și ele prietene bune și se joacă împreună ori de câte ori au ocazia.

Iulia Sălăgean a fost plecată din țară pentru o perioadă, iar Bianca i-a sărit în ajutor prietenei sale în privința fetiței. Se pozează des împreună și petrec timp ori de câte ori au ocazia.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter