Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani. Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Publicat pe

Pe 8 decembrie, Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani și s-a aniversat în familie, alături de Cristi Borcea și cei trei copii ai lor. Iată cum arată acum gemenele și băiețelul cuplului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel a schimbat prefixul ieri, când a aniversat, alături de familie, cei 40 de ani. Trebuie să recunoaștem însă că soția lui Cristi Borcea arată de cel mult 30, iar tinerețea pe care o afișează este potențată și de fericirea care i se citește pe chip.

Din păcate, vedeta a avut parte de o petrecere restrânsă, „de pandemie”, însă casa aranjată de sărbătoare și familia adunată în jurul bradului i-au făcut, cu siguranță, pe cei 5 membri ai familiei să uite de momentele grele pe care le traversăm cu toții.

Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani. Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani. Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Valentina Pelinel, aniversare cu tort în sânul familiei

De la petrecerea aniversară a Valentinei Pelinel nu au lipsit însă tortul, buna dispoziție, pozele de familie și atmosfera sărbătorească. Dacă la asta adăugăm și momentul de tandrețe dintre cei doi soți, care a fostimortalizat și împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare, tabloul este complet.

Sărutul dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea în timp ce își strâng copiii în brațe este surclasat poate de un singur lucru… Gemenele Indira și Rania, dar și Milan, copiii cuplului, au crescut foarte mult. Micuțele sunt superbe și seamănă foarte bine cu fratele lor.

Ce spune Cristi Borcea despre al patrulea copil

Cristi Borcea are deja 9 copii și trei căsnicii la activ, iar Valentina Pelinel, cea de a treia lui soție, i-a dăruit trei dintre ei. Chiar dacă are o familie foarte mare, fostul acționar de la Dinamo nu exclude posibilitatea de a deveni tată din nou.

‘Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă’, a mărturisit Cristi Borcea.

În ceea ce privește modul în care își împart sarcinile în familie, omul de afaceri a recunoscut că cea care se ocupă de tot este Valentina.

‘Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii’, a mai spus Borcea.

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui: „Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere” / EXCLUSIV

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii: „Nu sunt omul stereotipurilor”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Diana Șoșoacă, viitorul senator AUR. Avocata a spus că dezgroapă toate cadavrele morților de COVID

Citește și: O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei 'Ochii tăi'? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

Citește și: Ethan Hawke, de nerecunoscut la 50 de ani! Cât de mult s-a schimbat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter