Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile: "Mi-am pregătit organismul în luni"

Publicat pe

Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19 și a anunțat că s-a vindecat destul de repede, în patru zile, fără să prezinte simptome agresive. Soția lui Viorel Cataramă a spus cum a reușit să se vindece atât de repede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina Alberts a povestit că a contractat noul coronavirus, însă a fost norocoasă pentru că nu a prezentat simptome agresive. Medicul estetician a luat virusul în timpul campaniei umanitare de testare gratuită și a precizat că a simțit totul ca pe o răceală obișnuită.

Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile: "Mi-am pregătit organismul în luni"Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile: "Mi-am pregătit organismul în luni"

Adina Alberts: „A fost ca o răceală obișnuită”

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu mult temutul' coronavirus nou.

Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest COVID' a fost de fapt una dintre cele mai ușoare răceli' pe care le-am avut vreodată', a transmis Adina Alberts.

Cum și-a pregătit Adina Alberts organismul pentru COVID-19

Totuși, soția lui Viorel Cataramă a subliniat că și-a pregătit organismul timp de câteva luni în eventualitatea în care lua virusul care a făsut ravagii la nivel global.

NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experiența mea. Poate vă ajută. Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni. Vitamina D, cure lunare alternative. Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare…', a mai spus Adina Alberts.

Citește și: Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice!Este chiar pacientul soției sale, Adina Alberts

Citește și: Viorel Cataramă, „cobai” pentru soția sa, chirurgul Adina Alberts:”Am apelat la operaţii estetice!”. Sigur nu-i dai vârsta din buletin!

Citește și: Victor Ponta, declarații neașteptate despre al treilea copil.A înfiat în secret cu soția lui, Daciana Sârbu, o fetiță

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui:„Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere' / EXCLUSIV

Tratamentul pe care l-a luat Adina Alberts împotriva COVID-19

De asemenea, Adina Alberts a spus și ce anume a luat în timpul răcelii pe care a avut-o.

„În timpul răcelii' am luat:
Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecția bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunității date de infecția virală);
Tamiflu 1 cp/zi;
Aspenter, 1 cp / zi;
Paracetamol și Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare;
Vitamina C și D;
Omeran 20 mg, 1 cp pe zi;
Probiotice;
Stodal; Sirop de muguri de pin și propolis;
Ceai de cimbrișor; Extract de muguri de coacăz negru;
Sinupret', a conchis medicul estetician.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter