Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii: "Nu sunt omul stereotipurilor"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Spune despre el că este un tip normal, banal, fără fițe, iar asta nu este doar o declarație formală și lipsită de conținut. Într-adevăr, Paul Surugiu e dovada vie că poți face performanță la nivel înalt păstrându-și intacte modestia și omenia… Și pentru că suntem în perioada Sărbătorilor, iar numele lui este indisolubil asociat cu Crăciunul, l-am provocat pe Fuego nu doar la un salt în timp, în care a rememorat cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, ci și la o discuție despre prezent, despre vremurile dificile pe care le trăim cu toții, dar și despre planurile sale de viitor, din care nu exclude întemeierea unei familii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Știu că ești o fire extrem de optimistă, dar au fost momente în care când te-ai lăsat copleșit de tristețe? Te-ai luptat vreodată cu depresia? Cum ai depășit perioadele dificile?

Am momente în care pic, în care mă simt copleșit de tot și parcă nu găsesc rezolvări rapide. Dar astea-s scurte și mă remontez cu ușurință prin muncă, prin muzică, prin bucuria de-a crea. N-am trecut prin perioade depresive și nu m-am luptat cu perioade în care să nu pot fi eu la capacitate maximă.

Uneori mă doboară răutatea oamenilor, mă demoralizează atunci când văd înverșunare și când văd lipsa de rațiune a unora. Dar când trec prin asta îmi vine mereu în minte faptul că sunt persoane care trăiesc într-adevăr tragedii, care au vieți chinuite și care, cu devotament și pasiune, merg mai departe! Ce m-ar opri pe mine să fac asta? Am două mâini și două picioare, sunt sănătos, am minte, am talent și sigur pot găsi rezolvarea!

Nu cred că disperarea e o soluție și mereu încerc să văd mai departe! Iar salvarea mea, întotdeauna, dincolo de prieteni, de mama, de cei dragi, este muzica… Ea m-a făcut om, ea mi-a dat sens, ea mă ține pe picioare și ea mă face fericit în permanență!  

Nu te-am întrebat niciodată, dar o fac acum… Îți dorești o familie și copii? Cum te vezi ca soț și ca tată?

Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!

Cum ar trebui să fie femeia care să îl facă pe Fuego să renunțe la burlăcie? Care sunt calitățile care te-ar face să zici: DA, ea e!

O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domnișoare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Citește și: Lidia Buble, declarații surprinzătoare despre Fuego:”Îl iubesc!” Ce legătură există între cei doi artiști

Citește și: Pare glumă, dar nu e! Fuego a împodobit bradul în luna august:”Am cântat colinde, în plină caniculă”

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Sursa foto: Facebook, PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter