Cătălin Rizea e semifinalist la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat soția lui, Adda

Publicat pe

Cătălin Rizea face senzație la Chefi la Cuțite. A venit cu Adda la emisiune de dragul lui Sorin Bontea și a experienței de la Asia Express. A gătit senzațional, așa că chefii l-au întrebat dacă nu vrea să transforme această vizită într-o șansă reală de a participa la competiția culinară. Fericit, Cătălin Rizea a spus că și-ar dori enorm să ajungă în bootcamp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A ajuns și i-a impresionat pe chefi cu preparatele lui. Cătlin Rizea este pasionat de bucătărie, lucru care s-a văzut pe parcursul lui în concursul Chefi la Cuțite. Adda este cea care l-a susținut necondiționat pe soțul ei și l-a împins de la spate. Nu ar fi avut curajul să participe, dacă nu ar fi fost ea.

Cătălin Rizea e semifinalist la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat soția lui, AddaCătălin Rizea e semifinalist la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat soția lui, Adda

Chiar dacă se ceartă și au o relație plină de adrenalină, cei doi se iubesc nebunește, iar felul lor de a fi este ceea ce îi face unici și atât de iubiți de public.

Cătălin Rizea s-a arătat mereu nerăbădător la testimoniale să o sune pe Adda și să o țină la curent cu ce se întâmplă în concurs. Cu fiecare probă trecută la Chefi la Cuțite, gândul lui Cătălin Rizea era doar la Adda, să o sune să îi povestească și să se bucure împreună.

I-a mulțumit de mai multe ori public pentru faptul că îl susține și s-a încurajat să vină la Chefi la Cuțite. A spus că se simte extraordinar și nu și-a închipuit niciodată că un bucătar amator ca el poate ajunge atât de departe.

Cătălin Rizea a ajuns în semifinalele Chefi la Cuțite: „O să leșine nebuna când îi spun'

În penultima confruntare înainte de semifinale, echipa lui Cătălin Scărlătescu a pierdut, așa că echipa lui a intrat la duel. Cătălin Rizea a trebuit să gătească carne în combinație cu pepene roșu. A gătit senzațional și a mers mai departe spre laudele chefilor. Apoi, în ultimul battle înaintea semifinalelor, echipa carourilor a câștigat, așa că toți cei trei concurenți din echipă s-au calificat automat.

Cătălin Rizea spunea că nu îi vine să creadă și că abia așteaptă să îi spună Addei că e semifinalist.

„Nu-mi vine sa cred. Abia aștept să o sun pe Adda să îi spun că sunt în semifinale. Cred că leșină nebuna', a spus Rizea.

Reacția Addei nu a întârziat să apară și i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, spunându-i că este cea mai mândră pentru reușita lui și că îl iubește.

„SEMIFINALAAAA!!! A leșinat nebuna! Dar după tine! Te iubesc! @rizea_cătălin88 SUNT CEA MAI MÂNDRĂ! @chefilacutite', a fost urarea Addei postată pe Instagram.

Cu toate că nu s-ar fi gândit că va ajunge atât de departe în competiție, Cătălin Rizea a dat dovadă de aptitudini culinare despre care nici el nu știa. Cu fiecare probă, soțul Addei și-a perfecționat tehnica și i-a dat pe spate pe chefi. Odată ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu, adevărata competiție s-a simțit la foc maxim.

Adda l-a motivat să participe la Chefi la cuțite

Deși nu are experiență într-o bucătărie profesională, Cătălin Rizea le-a dat peste nas multor bucătari de meserie, care nu s-au ridicat la nivelul preparatelor sale. Gustul rafinat, dar și creativitatea l-au dus pe Cătălin în topul celor mai buni concurenți ai sezonului, spre surprinderea tuturor.

În spatele performanței sale stă soția lui, care l-a încurajat să își urmeze visul și să se înscrie la Chefi la cuțite. Cătălin a recunoscut că el este bucătarul familiei, iar plăcerea de a găti a venit natural. Deși Adda a mărturisit că nu este tocmai pricepută în arta culinară, se bucură de pasiunea soțului ei care o răsfață cu bunătăți.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

„Datorită ei pentru că era o chestie pe care mi-o doream și ea a fost brânciul ală de care aveam nevoie. Am fost cu ea invitat special după Asia Express la Chefi la cuțite, acolo unde am pregătit un preparat, am vorbit cu Robert Petrescu, un prieten foarte bun de-al meu și el mi-a făcut un preparat care se pregătea foarte bine și cu tema emisiunii. Am făcut odată cu el, apoi singur și a treia oară am venit la <> și mi-a ieșit foarte foarte bine. Adda de multe ori îmi spunea că trebuie să mă duc la emisiune.”, a spus Cătălin Rizea.

În legătură cu relația pe care a avut-o cu mentorul lui, Cătălin a mărturisit că a avut foarte multe de învățat de la chef Scărlătescu, iar în ciuda momentelor tensionate din timpul competiției, au rămas foarte buni prieteni și în afara emisiunii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter