Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Publicat pe

Alberto Chelu este concurentul de la Chefi la cuțite care l-a impresionat atât de tare pe chef Florin Dumitrescu, încât a primit cuțitul de aur. Alberto Chelu a fost fotbalist înainte de a fi bucătar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alberto Chelu de la Chefi la cuțite este primul concurent din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, după ce a primit cuțitul de aur. A venit însoțit de soția lui la concurs și a făcut furori cu preparatul său: a pregătit cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul, iar rețeta a fost fix pe gustul lui Florin Dumitrescu, care nu a ezitat să-i dea cuțitul de aur.

Alberto Chelu s-a apucat de bucătărie după ce a trecut prin mai multe experiențe, despre care a povestit pe larg la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Alberto Chelu de la Chefi la cuțite a fost fotbalist

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru bucătărie, Alberto Chelu a fost fotbalist. Este din Pitești și a performat timp de 2 ani la Dacia Mioveni în perioada 2004-2006, în Liga 2.

„Am jucat fotbal, de la 10 ani. Am jucat la Dacia Mioveni în Divizia B. Eram atacant și am înscris ceva goluri. Am promovat în prima divizie, dar nu am apucat să joc. Cei de acolo au vrut să mă împrumute la altă echipă, iar eu nu am vrut, fiind încăpățânat. Am vrut să-mi iau actele și să încetez contractul. Am fost în Spania și Elveția, dar m-am întors acasă. Am ales bucătăria pentru că îmi place să gătesc. Acum lucrez în Anglia, într-un local cu specific franțuzesc', a transmis Alberto Chelu la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite.Are un fiu cu o boală genetică rară

Alberto Chelu de la Chefi la cuțite a locuit în Marea Britanie

Alberto Chelu călătorit mult și chiar a locuit o perioadă în Marea Britanie, unde și-a dorit foarte tare să capete cât mai multă experință în bucătărie. Astfel, concurentul de la Chefi la cuțite a lucrat într-un restaurant cu specific franțuzesc.

„Soția mea a venit la mine, a reușit să se angajeze, dar nu a reușit să se adapteze. A decis să se întoarcă, eu am rămas pentru experiență. Aș fi vrut să rămân acolo mult mai mult, dar era vorba de soția mea și nu puteam să stau departe de ea. Am vrut să îmi dau demisia, dar șefii mi-au zis să îmi iau o pauză, oricât am nevoie. Ei mă așteaptă acolo, dar nu știu ce să spun, dorința mea e să rămân în țară', a spus Alberto Chelu la Antena 1.

Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin DumitrescuCine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Alberto Chelu a primit cuțitul de aur

Concurentul de la Chefi la cuțite s-a prezentat în fața juraților și a răspuns tuturor întrebărilor, ascultând cu atenție observațiile pe care le-a primit din partea celor trei chefi.

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

La final, el a primit toate cele trei cuțite din partea juraților și… încă ceva. Chef Florin Dumitrescu a considerat că are un potențial care nu merită irosit, astfel că a venit în culise pentru a-i oferi cuțitul de aur.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter