Sandra Stoicescu, primele declarații după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19. Micuța de 1 an și jumătate are febră

Publicat pe

Sandra Stoicescu a făcut anunțul că soțul și fiica ei au fost infectați cu COVID-19. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a făcut și ea testul și a ieșit negativ. Sara Maria Francesca, fetița celor doi, în vârstă de 1 an și jumătate a luat și ea COVID-19, iar simptomele ei includ febra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alessandra Stoicescu a decis să își ia toate măsurile de precauție, motiv pentru care momentan a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane, pentru a nu își pune în pericol colegii de la Antena 1.

Sandra Stoicescu a anunțat că soțul și fiica ei sunt infectați cu COVID-19, iar simptomele micuței au inclus doar febra ușoară. În cazul soțului ei, Sergiu, simptomele au fost comune: dureri musculare și febră.

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu COVID-19

Prezentatoarea a făcut declarații despre fiica ei de un an și jumătate. Sandra Stoicescu spune că simptomele COVID-19 includ la micuță doar febră și stare de somnolență. A doua zi de la aflarea rezultatului pozitiv, spune vedeta, cea mică are poftă de mâncare și a început să doarmă mai puțin.

„Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea', a dezvăluit Alessandra în mediul online.

Imediat după aflarea veștii, dat fiind că este contact direct, Sandra Stoicescu și-a făcut testul pentru COVID-19. din fericire, rezultatul a fost negativ, dar jurnalista a decis să rămână în izolare alături de soțul ei. Și cum orice lucru rău are și o parte bună, Sandra consideră a luat totul ca pe un semn al destinului și ca pe o ocazie de a-și petrece Sărbătorile alături de familie.

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, că familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Citește și: Inna și Deliric, gesturi tandre, în public.Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastră continuă…’, a scris Sandra Stoicescu pe Instagram.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter