Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acum

Publicat pe

Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Anul nu a început tocmai bine pentru fostul politician, pentru că nu a scăpat de infectarea cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul politician a început anul 2021 cu probleme de sănătate. Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19, potrivit Wowbiz.ro. Potrivit apropiaților săi, starea ei de sănătate este una bună și nu are o formă severă a virusului.

Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acumElena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acum

Despre ceilalți membrii ai familiei nu se cunosc alte informații, dacă și ei au contractat virusul. Elena Udrea nu are manifestări grave ale acestei boli extrem de periculoase și se află în izolare, așa cum este procedura.

Elena Udrea și-a petrecut Crăciunul la munte alături de Adrian Alexandrov și de fetița lor. Cei doi se bucură în fiecare moment de familia lor și toată atenția lor o acordă micuței Eva Maria.

Citește și: Elena Udrea, mamă pentru a doua oară? Adrian Alexandrov dă din casă: „Mă gândesc chiar și la al patrulea copil” – EXCLUSIV

Citește și: Cine este soacra Elenei Udrea. Cu ce se ocupă mama lui Adrian Alexandrov

Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat'/ EXCLUSIV

Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu

Elena Udrea a fost întrebată dacă a fost iubita președintelui Traian Băsescu, așa cum se vehiculează în România ultimilor 15 ani. Răspunsul fostei „blonde de la Cotroceni' a fost primit cu amuzament de unii lideri politici.

Întrebată de Denise Rifai direct, dacă între ea și Traian Băsescu a fost o relație mai mult decât profesională, Elena Udrea a răspuns:

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot.’, a susținut fostul preşedinte al PDL Bucureşti din perioada 2010-2012.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter