Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: "Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!"

Publicat pe

Elena Udrea a fost întrebată de realizatoarea Denise Rifai, la Kanal D, dacă a fost iubita lui Traian Băsescu. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada 2004-2005, când Traian Băsescu a fost președinte, a oferit un răspuns interpretabil. Elena Udrea a infirmat scurt că a fost iubita fostului președinte, dar a completat cu o declarație ce pare o justificare a relației sale apropiate cu Traian Băsescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Udrea a fost întrebată dacă a fost iubita președintelui Traian Băsescu, așa cum se vehiculează în România ultimilor 15 ani. Răspunsul fostei „blonde de la Cotroceni” a fost primit cu amuzament de unii lideri politici.

Elena Udrea, care a intrat în politică în 2004, când a candidat pe lista Alianței „Dreptate şi Adevăr' pentru un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primar fiind Traian Băsescu, l-a caracterizat pe acesta drept „un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată, și în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care știi că este puternic, cum îl vezi'.

Fost ministru al Turismului, respectiv al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada 2008-2012, Udrea a adăugat că „nu îmi amintesc prima întâlnire, dar era înainte de a intra în politică, un eveniment privat, era botezul fetiței lui Cozmin Gușă'.

Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: "Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!"Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: "Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!"

Întrebată de Denise Rifai direct, dacă între ea și Traian Băsescu a fost o relație mai mult decât profesională, Elena Udrea a răspuns:

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot.', a susținut fostul preşedinte al PDL Bucureşti din perioada 2010-2012.

Denise Rifai a prezentat toate dovezile că între Elena Udrea și Traian Băsescu ar fi fost mai mult decât o relație strict profesională și a citat dintr-o carte scrisă de Adriana Săftoiu: „Am intrat la Băsescu în birou și Elena Udrea, îmbrăcată într-o fustă scurtă, stătea cu funsdul pe biroul președintelui”.

La final, chestionată dacă este adevărat că ar fi stat „cu fundul pe biroul președintelui', după cum susținea Adriana Săftoiu în 2015, ]ntr-o carte publicată, Elena Udrea a replicat: „Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui'.

Citește și: Elena Udrea, mamă pentru a doua oară? Adrian Alexandrov dă din casă: „Mă gândesc chiar și la al patrulea copil” – EXCLUSIV

„Traian Băsescu și Elena Udrea se comportau ca doi adolescenți pe care nu trebuie să îi prindă mama'

Elena Udrea reprezintă un capitol delicat în viaţa Preşedintelui. (…) Traian Băsescu s-a comportat însă în aşa fel încât o slăbiciune a sa ca om a devenit o vulnerabilitate pentru Preşedinte', scrie Adriana Săftoiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, în cartea sa, „Cronică de Cotroceni”, amintindu-şi că existau momente în care consilierii prezidenţiali se confruntau cu adevărate „crize de isterie' ale preşedintelui, generate de o presupusă lipsă de sprijin pentru Elena Udrea.

Adriana Săftoiu nu a sărit nici peste întâmplările picante. Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei ar fi fost captivat, de Elena Udrea, când aceasta l-a însoţit pe preşedinte în Italia.

(…) Băsescu a intervenit: „Vă place? O mai aduc?” Şi au râs împreună. (…) Berlusconi a privit-o pe Elena: „Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi” . Fabulos!', notează autoarea.

Citeste si: Ce avere are Traian Băsescu. Fostul președinte deține titluri de stat de aproape jumătate de milion de euro şi conturi cu 250.000 de euro

Adriana Săftoiu confirmă și că Elena Udrea îşi petrecea foarte mult timp în biroul preşedintelui.

Partea bună a faptului că Elena îl vizita aproape zilnic pe Preşedinte era că nu ne mai solicita după o anumită oră. (…) În mod evident, se comportă amândoi ca nişte adolescenţi pe care nu trebuie să îi prindă mama'.
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă