Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: ”Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu”

Publicat pe
Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: 'Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu'Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: 'Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu'

Căsătorită din 2011 cu Mădălin Ionescu, după divorțul acestuia de fosta soție, Mihaela, Cristina Șișcanu și-a luat în serios îndatoririle de mamă nu doar față de fiica sa, Petra, ci și față de copiii lui Mădălin din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania. Cristina a făcut recent o mărturisire neașteptată despre mama biologică a celor doi copii.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc de circa opt ani o poveste de dragoste ca-n filme, iar chimia dintre ei este încă vie. Lucru cu atât mai spectaculos cu cât cei doi duc o viață extrem de solicitantă, pe lângă proiectele profesionale având în grijă și trei copii: Petra, fetița de doi ani a cuplului și cei doi copii din mariajul anterior al lui Mădălin, cu Mihaela Ionescu.

Cristina Șișcanu aruncă bomba despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu!

În acest context, Cristina Șișcanu a făcut pentru wowbiz.ro o mărturisire cutremurătoare legat de relația fostei soții a lui Mădălin Ionescu cu propriii săi copii, asupra cărora a pierdut custodia la divorțul din 2011. E vorba de Ștefania, de aproape 22 de ani, și Filip, una dolescent cu nevoi speciale, în vârstă de 15 ani.

'E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş', a povestit Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu a fost căsătorit vreme de 14 ani cu Mihaela, cei doi ajungând la divorț în 2011. După separare, aceasta a pierdut custodia copiilor, care locuiesc cu Mădălin și Cristina Șișcanu.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. A mai rămas o lună până la marele eveniment

De ce nu pune Andra gura pe alcool. S-a învățat minte după ce l-a făcut de râs pe Cătălin Măruță de față cu socrii!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter