Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. A mai rămas o lună până la marele eveniment

Publicat pe

Brigittte Năstase zâmbește din nou. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Florin Pastramă și se consideră cea mai fericită femeie din lume. Pe data de 7 iulie va avea loc nunta, unde vor participa peste 400 de persoane. Noi vă arătăm cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. 

După cununie, cuplul a fost invitat în emisiune lui Cătălin Măruță, iar acolo au venit și cu invitația pe care i-au oferit-o prezentatorului TV. Brigitte a renunțat de Năstase

'Eu mi-am păstrat numele de Năstase, pentru a nu reveni la numele de Sfăt. Sfăt este numele soțului meu decedat. Mi s-a părut normal să păstrez numele ultimului meu soț. Eu fac lucrurile așa cum este normal. Nu cred că a sta foarte mult în concubinaj este ok', a spus Brigitte la ProTV.

Mesajul de pe invitația celor doi este unul emoționant. Brigitte Năstase și Florin Pastramă cred foarte mult în Dumnezeu și își doresc să facă marele pas și în fața Lui.

'Noi Brigitte și Florin, cu voia Lui Dumnezeu și binecuvântarea părinților noștrii, am hotărât să ne unim într-un singur destin în fața Lui Dumnezeu', scrie pe invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă.

Dorința vedetei a devenit realitate și se va căsători în fața lui Dumnezeu cu un bărbat de aceeași relegie ca și ea. Fosta soție a lui Ilie Năstase este penticostală și la fel și Florin Pastramă. 'Noi avem aceeași religie. E un singur Dumnezeu. Eu nu fumez, nu beau, dar eram gagicar', a declarat Florin Pastramă.

Peste 400 de invitați la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Fosta soție a lui Ilie Năstase îmbracă rochia de mireasă, după ce deja a renunțat la numele de familie al fostului tenismen. De pe data de 27 mai, Brigitte a devenit Brigitte Pastramă. Vedeta este foarte fericită, pentru că va putea să se căsătorească și religios. Brigitte și-a dorit dintotdeauna un bărbat cu care să facă acest pas important pentru ea, însă soțul ei ar fi trebuit să fie de aceeași religie ca și ea. Soarta i l-a adus în cale pe Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a cunoscut în timpul emisiunii Ferma de la ProTV.
Evenimentul va fi unul spectaculos, pentru că la nuntă vor fi peste 400 de invitați. Brigitte Năstase și Florin Pastramă așteaptă cu mare nerăbădare ziua în care se vor căsători religios. Afaceristul a avut mari emoții în care a zis DA în fața ofițerului stării civile.
'Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați. Noaptea nunții nu va exista, pentru ei noaptea nunții a fost în Fermă. Dar luna de miere va fi în Maldive.', a declarat o prietenă de-ale vedetei, în exclusivitate, pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. A mai rămas o lună până la marele evenimentCum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. A mai rămas o lună până la marele eveniment
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter