Cristina Șișcanu, detalii picante: ”De când a venit Petra am plecat din dormitor, dar câteva ore pe noapte stau și cu soțul”

Publicat pe

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de opt ani. Povestea lor de dragoste, intens dezbătută și criticată la început, a trecut peste toate piedicile. Însă venirea pe lume a unui copil e probă de foc pentru multe relații sudate. Cristina ne-a povestit ce s-a întâmplat cu pasiunea dintre ea și Mădălin, după apariția fetiței lor, Petra.

Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a început în urmă cu 8 ani și, deși pusă la încercare, a rezistat probei timpului. După venirea pe lume a unui copil se schimbă multe, chiar și în cazul celor mai sudate cupluri, aceasta fiind adevărata probă de foc pentru numeroase iubiri.

Cum mențin Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pasiunea în cuplu

Cristina ne-a dezvăluit câteva detalii de culise legat de modul în care reușește să mențină vie flacăra iubirii în cuplu, după venirea pe lume a fetiței lor, acum în vârstă de un an și jumătate: 'De când a venit Petra pe lume eu am plecat din dormitor, ca să zic așa, pentru că dorm cu ea, dar câteva ore pe noapte stau și cu soțul și după aceea merg iar lângă copil. S-a mai plâns Mădălin că nu e chiar pe primul loc, dar când ai un copil mic așa se întâmplă'.

În ciuda micilor disensiuni din viața de cuplu, Mădălin pare a fi soțul ideal. 'Mădălin spune foarte multe lucruri frumoase despre mine. Îmi spune că sunt frumoasă, pentru el sunt cea mai frumoasă femeie din lume. Asta îmi tot spune de opt ani, de când suntem împreună. Asta când vine vorba de aspectul fizic. Legat de partea interioară…spune că sunt un om foarte bun și dăruiesc foarte mult', ne-a povestit emoționată Cristina cu aceeași sinceritate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter