Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: "Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar..."

Publicat pe

Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a căsătorit în urmă cu 9 ani cu Mădălin Ionescu, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Nu de puține ori acțiunile lor au stârnit controverse, iar acum concurenta de la Kanal D a făcut declarații surprinzătoare privind modul în care partenerul ei a cerut-o în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu este niciun secret că după 9 ani de mariaj flacăra pasiunii nu este nici pe departe aproape de a se stinge și că cei doi soți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Își trăiesc dragostea în fiecare zi și se bucură extrem de tare unul de compania celuilalt.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe când el prezenta 'Acces direct' la Antena 1, iar ea era reporter.

Citește și: Tommy DeVito a murit de Covid-19.Cântărețul și-a găsit sfârșitul într-un spital din Las Vegas

Mădălin Ionescu era căsătorit pe atunci, iar Cristina Șișcanu era implicată într-o altă relație, cu afaceristul George Papari, însă în cele din urmă s-au lăsat pradă sentimentelor pe care le nutreau unul față de celălalt. Susțin că sunt suflete-pereche și își „condimentează” în fiecare zi relația.

Citește și: Surpriză pentru Andreea Bălan! Vestea primită, la scurt timp după declarațiile lui George Burcea:„Tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara'

Cristina Șișcanu: „A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul”

În 2010 el a divorțat, iar un an mai târziu a dus-o pe Cristina la altar. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit acum și modul în care a fost cerută în căsătorie, dat fiind că s-a ajuns în emisiune la tematică de nuntă, iar concurentele și-au etalat silueta în rochii de mireasă.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus 'da', după care a urmat o noapte de amor', a declarat Cristina Șișcanu

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, mesaj emoționant de ziua fiicei lor, Victoria:„Ani întregi m-am gândit la întâlnirea cu tine'

Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: "Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar..."Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: "Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar..."

Secretul unei căsnicii de durată pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

De-a lungul timpul, îndrăgostiții nu s-au ferit nici să le împărtășească tuturor secretul relației lor, și anume: să facă sex foarte des.

'Atunci când am început relația cu tine eram virgin. Tu m-ai învățat foarte multe lucruri', a precizat Mădălin Ionescu la un moment dat.

Reamintim că cei doi au împreună o fetiță, Petra, iar Mădălin Ionescu mai era un băiat, Filip, în vârstă de 17 ani, rezultat din prima căsnicie.

Citește și:Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram:„Când cineva nu mă suportă și…'

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter